Hearn en Allen leggen ruzie bij (zegt Hearn)

Barry Hearn en Mark Allen hebben hun ruzie van afgelopen december uitgesproken. Tenminste, dat heeft Hearn tegen de Britse omroep BBC gezegd.

Allen haalde tijdens het UK Championship in felle bewoordingen uit naar de baas van World Snooker. Die zou de sport ruïneren en alleen in zijn eigen portemonnee zijn geïnteresseerd. De spelers zouden Hearn “geen fuck” kunnen schelen.

Hearn reageerde destijds vanaf zijn vakantieadres aangevreten op de harde taal van Allen en dreigde naar verluidt zelfs met juridische stappen.

Zo ver komt het in elk geval niet, zegt Hearn nu tegen de BBC.

“Van juridische stappen is nooit echt sprake geweest. Ik daag geen mensen voor de rechter. Ik heb het veel te druk om mijn tijd met advocaten te verdoen.”

Volgens Hearn was het een open en goed gesprek waarin hij Allen nogmaals van zijn toekomstvisie heeft proberen te overtuigen.

“Wil hij een wereldster zijn in een steeds groeiende wereldsport, of wil hij terug naar de biljartzaaltjes en moeten sappelen voor zijn inkomen? … Ik denk dat hij mijn standpunt nu wel inziet, maar we zullen zien.”

Hearn houdt uiteraard vast aan zijn strategie en heeft dat de nummer 10 van de wereld ook laten weten. Bovendien zou Allen sowieso niets te klagen hebben.

“Marks prijsgeld dit seizoen is ongeveer het dubbele van wat hij de afgelopen jaren verdiende. Blijkbaar doe ik toch iets goed.”

Het hele artikel van de BBC lees je hier. Helaas zonder reactie van Allen. Even afwachten dus of de Noord-Ier het nu inderdaad wel met Hearn eens is.

Lees ook:“I’ve done an amazing job”, zegt Barry Hearn
Lees ook:Trainen? Nergens voor nodig, zegt Mark Allen
Lees ook:Levenslange straf op gokken tijdens WK snooker
Lees ook:Barry Hearn wil baas van World Snooker worden
Lees ook:Allen toch gestraft voor gevloek richting Hearn

Eén reactie op “Hearn en Allen leggen ruzie bij (zegt Hearn)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.