Premier League: Nog twee keer O’Sullivan-Trump?

Van sommige partijen krijg je nooit genoeg. Van Judd Trump tegen Ronnie O’Sullivan bijvoorbeeld. Wat een finale was dat, afgelopen zondag in Antwerpen! Het werd 4-3 voor Trump.

En twee weken geleden speelden ze ook al een fraaie partij tegen elkaar in de Premier League. Toen won O’Sullivan met 3-2.

Als het even meezit, spelen beide heren deze maand nóg drie keer tegen elkaar: wellicht zondag bij de PowerSnooker Masters, en verder staan er nog twee mogelijke confrontaties op stapel in de Premier League.

Morgen (donderdag) vindt in Grimsby de laatste speeldag van de groepsfase plaats. Trump begint dan tegen Shaun Murphy, O’Sullivan volgt tegen Jimmy White.

Bij winst van beiden spelen Trump en O’Sullivan dus in de finale van die tiende speeldag.

Bovendien vinden volgend weekend de play-offs plaats met de beste vier spelers. Trump is al zeker van zijn plek, voor O’Sullivan lijkt plaatsing nog slechts een formaliteit.

O’Sullivan is definitief door als hij morgen tegen White minstens twee frames pakt. Alleen als hij met 1-3 of 0-3 verliest, kan Murphy hem met twee zeges nog uit de top-4 verdringen.

Bij een 0-3 nederlaag van O’Sullivan kan ook de al uitgespeelde Neil Robertson de play-offs nog halen. Dan moet Murphy wel verliezen van Trump, of van White in de finale.

In de play-offs spelen de nummers 1 en 4 en de nummers 2 en 3 tegen elkaar. Heel goed mogelijk dus dat het dan tot een vijfde confrontatie in slechts drie weken tijd komt.

Je vindt het programma en de stand op de site van de Premier League.

Lees ook:Premier League: O’Sullivan eenvoudig naar play-offs
Lees ook:Trump derde speler in play-offs Premier League
Lees ook:Judd Trump ongenaakbaar in Premier League
Lees ook:Premier League: Mark Williams naar play-offs
Lees ook:Ding Junhui pakt koppositie in Premier League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.