Brecel door naar kwartfinale ET6 in Polen

Luca Brecel is door naar de kwartfinale van de Gdynia Open in Polen, het zesde en laatste toernooi van de European Tour van dit seizoen. Brecel won bij de laatste 16 met 4-2 van Stuart Carrington.

(c) Monique Limbos

De jonge Belg kwam 2-1 achter te staan maar wist toen de score gelijk te trekken en uit te lopen. In het laatste frame scoorde Brecel nog een 70-break, wat de hoogste break van de wedstrijd was. Brecel zal uitkomen in de kwartfinale tegen Jimmy Robertson, die met 4-2 Martin Gould opzij zette.

Ook Mark Williams is door naar de kwartfinale. Williams won met 4-2 en twee centurybreaks (120 en 103) van Liam Highfield. Williams komt uit tegen Joe Perry die op zijn beurt met 4-3 David Gilbert versloeg.

Judd Trump wist de kersverse Welsh Open-winnaar John Higgins te verslaan met 4-2. Trump komt uit tegen Neil Robertson, die in een spannende wedstrijd met 4-3 won van Oliver Lines. Robertson scoorde een 70, een 87-break en twee centurys: een 108 en een 142-break.

(c) Monique Limbos

De laatste kwartfinale gaat tussen Shaun Murphy en Robert Milkins. Beide spelers wonnen met 4-0 van hun tegenstanders, respectievelijk Alan McManus en Dominic Dale. Murphy scoorde een 103 en een 135-break in deze wedstrijd.

De kwartfinale wordt wel live uitgezonden, in tegenstelling tot wat de berichten eerder aangaven in verband met afgelaste wedstrijden bij het skiën. We krijgen de wedstrijd Judd Trump tegen Neil Robertson voorgeschoteld op Eurosport 2. Geen slechte besteding van de zondagmiddag lijkt mij.

Alle uitslagen kun je hier nog eens rustig nalezen. Ook kun je hier terecht voor de livescoring van de andere kwartfinales, waaronder natuurlijk die van Brecel.

Lees ook:Murphy mist 147, Trump en Robertson nipt door
Lees ook:WK: Murphy en Trump door naar kwartfinale
Lees ook:Fu door op laatste bal
Lees ook:Trump naar kwartfinale Shanghai Masters op de laatste zwarte bal
Lees ook:Regen van breaks op UK Championship

Eén reactie op “Brecel door naar kwartfinale ET6 in Polen

  1. Martijn

    Vooral respect voor Mark Williams die blijkbaar besloten heeft zichzelf maar weer eens aan te zetten. Veel goede resultaten de laatste tijd.
    In mijn ogen een echte klassespeler.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.