Australian Open start maandag

De Australian Open staat op de stoep. De spelers zijn momenteel onderweg Bendigo, Down Under, de venue wordt opgebouwd, het seizoen gaat dus weer beginnen! Komende maandag worden de eerste wedstrijden al gespeeld. Het toernooi duurt tot 5 juli. 

(c) Monique Limbos

Het hele speelschema is bekend, er zijn alleen nog twee wildcard-wedstrijden. Matthew Selt en Ben Woollaston trokken de kortste lootjes en mogen dus een extra wedstrijd spelen tegen de twee Australische spelers die zich hiervoor gekwalificeerd hebben: Ben Judge en Adrian Ridley.

Met name thuisfavoriet Neil Robertson kijkt uiteraard erg uit naar dit toernooi. Volgens hem is het deelnemersveld dit jaar sterker dan ooit. Robertson is er op gebrand dit jaar wel de titel te pakken in zijn thuisland, nadat hij twee maal zilver heeft gepakt in 2013 en 2014.

Het hele speelschema vind je hier. In verband met het tijdsverschil zullen de meeste wedstrijden lastig voor ons te volgen zijn. Meestal wordt er gespeeld als het bij ons nacht is. Eurosport 1 zendt vanaf 09.00 uur uit komende maandag.

Lees ook:Wereldkampioen Bingham uitgeschakeld op Australian Open
Lees ook:Laatste 32 WK 6-reds bekend, Jimmy White uitgeschakeld
Lees ook:Kwalificaties International Championship van start
Lees ook:Betway World Senior Championship van start
Lees ook:Championship League: Bingham ongeslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.