Bonje bij IBSF

De wereldamateurbond IBSF verkeert momenteel in zwaar weer. Gisteren kwam er een zeer cryptisch bericht online, waar ik in eerste instantie niets van snapte.

logo IBSF

Lees hier dat bericht. Na wat navragen blijkt dat er interne, financiële problemen zijn binnen de IBSF. Met name Turkije maakt er werk van om deze vermoedens van corruptie aan de kaak te stellen. Als gevolg daarvan is Turkije nu geschorst als lid van de IBSF… Het lijken wel FIFA-praktijken.

Een aantal landen is hiertegen in het verweer gekomen. Bij de jaarlijkse vergadering bij het wereldkampioenschap in Egypte zal dit onderwerp uitgebreid besproken gaan worden. Het WK vindt plaats van 9 tot 21 november in Egypte.

Lees ook:Zeg jij het maar de komende dagen
Lees ook:Nieuw bestuur IBSF aangetreden, WK 2017 naar Malta
Lees ook:IBSF verschuift amateur-WK naar december
Lees ook:Iran, Thailand en Hong Kong pakken hoofdprijzen op WK teams
Lees ook:IBSF houdt vast aan WK-amateurs in Egypte

Eén reactie op “Bonje bij IBSF

  1. john

    Helemaal niet mee eens met uw verklaring U hebt blijkbaar maar 1 klok gehoord (Leysi) het is een strijd om de macht na de laatste verkiezingen (die eerlijk gezegd niet helemaal correct volgens de statuten is verlopen) maar de verliezers van de verkiezingen kunnen hun verlies niet verteren en proberen met alle mogelijke middelen de macht opnieuw te krijgen De zogenaamde groep uit Turkije was kandidaat bij de verkiezingen maar is uit de boot gevallen . Het zijn zeker geen eerlijke verkiezingen geweest Wat moet je ervan denken als de zittende IBSF President op eigen kosten van de UK naar Egypte vliegt om de stembrieven van 10 landen persoonlijk te overhandigen Is hij zo gek om deze onkosten te maken als deze 10 stem brieven voor zijn opponent zouden kunnen zijn ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.