Nieuw bestuur IBSF aangetreden, WK 2017 naar Malta

In Doha in Qatar is gisteren een nieuw bestuur verkozen voor de IBSF, de wereldsnookerbond voor amateurs, waar Nederland en België ook bij zijn aangesloten. Tevens is bekend gemaakt waar in 2017 de IBSF-toernooien worden gehouden.

De voorzitter, Capt. PVK Mohan uit India, heeft zich niet verkiesbaar gesteld, zodat Mubarak Al-Khayarin uit Qatar zonder tegenkandidaten gekozen is. Ook voor de post van penningmeester waren geen tegenkandidaten waardoor Michael Alkhoury uit Syrië is verkozen.

Voor de post van vice-voorzitter waren twee Europeanen in de race: Maxime Cassis uit Frankrijk en Jim Leacy uit Ierland. Met 37-24 stemmen is Leacy verkozen tot vice-voorzitter.

Ook de positie van secretaris is over gestemd, de zittende secretaris Mohammed El Kammah uit Egypte is met 44-16 stemmen verkozen boven Mohammed Leysi uit Turkije.

Het nieuwe bestuur bestaat hiermee uit: Mubarak Al-Khayarin (President); Jim Leacy (Vice President); Mohammed El Kammah (General Secretary); Michael Alkhoury (Treasurer); Barrie Jones and Maxime Cassis, als Board Member.

Verder werd bekend gemaakt waar de komende kampioenschappen in 2017 naar toe gaan:

WK voor heren/dames en senioren: Malta
WK teams en WK 6-reds: Egypte
WK -21 en WK -18: Brazilië of China
WK billiards: nntb

Lees ook:KNBB kiest nieuwe voorzitter
Lees ook:Barry Hearn en Steve Davis in WPBSA-bestuur
Lees ook:Snookersectie KNBB zoekt méér vers bloed
Lees ook:Jan Verhaas in WPBSA-bestuur gekozen
Lees ook:IBSF houdt vast aan WK-amateurs in Egypte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.