German Masters: Alles, was du wissen willst

logo german mastersZo, na The Masters, Championship League en World Snooker Shoot-Out gaat het vanaf vandaag eindelijk weer om de rankingpunten.

In Berlijn begint vanochtend de German Masters.

Sinds zijn terugkeer op de Main Tour in 2011 is het toernooi in korte tijd razend populair geworden, bij spelers en bij publiek. Het Tempodrom zit dan ook vaak bomvol.

De drie edities tot nu toe werden gewonnen door Mark Williams (2011), Ronnie O’Sullivan (2012) en Ali Carter (2013). Van dit trio ontbreekt O’Sullivan…

…tenminste, aan de snookertafel. De wereldkampioen verloor immers al in de eerste ronde, die in december in Barnsley werd gespeeld, tegen Thepchaiya Un-nooh.

O’Sullivan is echter wel in Berlijn om aan zijn sponsorverplichtingen ten opzichte van lokaal organisator Dragonstars te voldoen.

Carter opent het toernooi vanochtend om 10.00 uur tegen Dechawat Poomjaeng, Williams komt vanaf 15.00 uur in actie tegen David Morris.

En Luca Brecel kruist de keus ‘s avonds om 20.00 uur met Joe Perry.

De loting vind je hier, het speelschema daar. Eurosport is vanochtend vanaf de eerste bal aanwezig. Hun uitzendschema kun je ginder bekijken.

Viel Spaß!

Lees ook:“O’Sullivan speelt alle toernooien in Duitsland”
Lees ook:German Masters: O’Sullivan verliest bizarre partij
Lees ook:Hoera, de German Masters is er weer!
Lees ook:Wildcard voor German Masters te winnen op PHC
Lees ook:O’Sullivan komt wel/niet naar Paul Hunter Classic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.