“O’Sullivan speelt alle toernooien in Duitsland”

world champs 2013 - o'sullivan-trump 3rd sessionWereldkampioen Ronnie O’Sullivan zal dit seizoen bij alle drie Main Tour-events in Duitsland in actie komen.

Het betreft de PTC-events Paul Hunter Classic (Fürth, augustus) en Ruhr Open (Mülheim a/d Ruhr, oktober) en het grote rankingevent German Masters (Berlijn, februari).

Tenminste, dat zegt Dragonstars, de lokale organisator in Duitsland. Dragonstars haalde O’Sullivan onlangs ook voor een exhibitie naar de Tempodrom in Berlijn, tevens de venue voor de German Masters.

O’Sullivan, die afgelopen seizoen alleen het WK in Sheffield en één PTC-event in Gloucester speelde, zal ook dit jaar een beperkt aantal toernooien afwerken.

Zo ontbrak hij eerder deze maand op het Rotterdam Open en het Australian Open, maar speelde hij in juni verrassend genoeg wel op het Bulgarian Open in Sofia.

Volgens de organisatoren van het Indian Open (14-18 oktober), dat onlangs door World Snooker eindelijk officieel bevestigd kon worden, zal O’Sullivan ook op hun toernooi van de partij zijn. Of dat inderdaad zo is, zal spoedig blijken.

Op 11 en 12 augustus wordt in Doncaster de eerste ronde afgewerkt. Ook het Indian Open kent de flat draw, dus alle deelnemers dienen in die openingsronde te starten.

Lees ook:German Masters geeft 6 wildcards weg
Lees ook:PTC-toernooi Offenburg gaat wél door
Lees ook:German Masters: O’Sullivan verliest bizarre partij
Lees ook:Wie, wat, waar? Het PTC-seizoen 2013-’14
Lees ook:Wildcard voor German Masters te winnen op PHC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.