PTC 9: Wehrmann kansloos, Bingham ook

Heel even mocht Mario Wehrmann ruiken aan een sensatie, maar daarna maakte Neil Robertson, onder meer met twee centuries, aan alle illusies een einde.

De Australische wereldkampioen van 2010 won uiteindelijk zoals te verwachten met 4-0 in de eerste ronde van het Acuerate Antwerp Open in het Sportpaleis.

De Hagenaar kwam op voorsprong in het openingsframe maar verloor het aansluitende safety-gevecht toen een rode bal voor een middenpocket bleef liggen.

…Wehrmann krijgt in het eerste frame tegen Robertson een kans – zijn enige…

Daarna was er weinig eer meer te behalen voor Wehrmann, die moest toekijken hoe Robertson breaks van 119 en 127 binnenvlamde.

Jurian Heusdens mocht even aan een grote verrassing denken: hij nam tegen Passakorn Suwannawat een 2-1 voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 2-4.

Ook voor Stuart Bingham eindigde het negende toernooi uit de PTC-cyclus in de eerste ronde. De Australian Open-kampioen liet zich met liefst 0-4 verrassen door Justin Astley.

Wel door zijn onder anderen Ronnie O’Sullivan (4-0 en een century tegen Anthony Hamilton) en Steve Davis (4-1 tegen Lee Page), terwijl Michael Holt en regerend PTC-kampioen Shaun Murphy op dit moment aan hun decider gaan beginnen.

World Snooker heeft speelschema en livescoring, Eurosport beelden op tv en internet.

[picture Mario Wehrmann & Neil Robertson © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:PTC Praag: Wehrmann struikelt in tweede ronde
Lees ook:Bingham eerste top-16 speler die verliest in York
Lees ook:CoC: Robertson en Carter winnen na achterstand
Lees ook:WK: Perry zet O’Sullivan op achterstand
Lees ook:WK: O’Sullivan loopt al weg bij Hawkins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.