PTC Warschau: Brecel tegen Davison, Haneveer pauzeert

Luca Brecel stuit in de eerste ronde van het 6e Players Tour Championship-event in Warschau op Paul Davison. Bij winst volgt Dechawat Poomjaeng of Lucky Vatnani.

Dat blijkt uit het speelschema zoals World Snooker dat vrijdagavond heeft gepubliceerd voor het toernooi, dat van 29 september tot en met 2 oktober wordt gespeeld.

De andere Vlaming op de Main Tour, Björn Haneveer, kampt al een tijd met een schouderblessure en laat het event in Polen aan zich voorbij gaan.

Sterker nog, Haneveer zal op geen enkel PTC meer aantreden tot Antwerpen in november.

Aan het PTC in Polen doen veel toppers niet mee. Toch is dit event de laatste gelegenheid om punten te verdienen vóór de wereldranglijst officieel wordt bijgewerkt.

Zo ontbreekt ook Stephen Hendry, wat hem zelfs zijn plek in de top-16 kan gaan kosten.

Verder laten onder anderen Mark Williams, Mark Selby, John Higgins, Ding Junhui, Ronnie O’Sullivan, Mark Allen en Jimmy White het toernooi in Warschau links liggen.

De loting van de voorrondes (met Tomasz Skalski en Hans Blanckaert) en van het hoofdtoernooi vind je op worldsnooker.com.

Lees ook:PTC 6: Skalski tegen Bingham, Brecel tegen Davison
Lees ook:PTC 5: Blanckaert mist kwalificatie
Lees ook:PTC 2: Haneveer tegen Perry, Brecel tegen Cope
Lees ook:Wie gaat naar The Masters 2012?
Lees ook:Hendry bijna zeker uit top-16 na nederlaag tegen Milkins

2 reacties op “PTC Warschau: Brecel tegen Davison, Haneveer pauzeert

  1. Jasha

    Lijkt me inderdaad een domme keus van Hendry om weg te blijven van dit PTC. O’sullivan, Higgins, Selby, Ding en Allen zijn juist vijf van de weinig spelers tegen wie Hendry geen kans maakt, hier kan hij eindelijk eens ver komen. Hij zei trouwens toch dat hij alle PTC’s ging spelen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Je zou bijna denken dat de toppers onderling afspreken waar ze wel en niet spelen. Vond het ook al opvallend dat ze zo eensgezind hebben afgezegd voor de Brazil Masters.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.