Maurice le Duc zegt af voor German Masters

Maurice le Duc heeft zijn deelname aan de German Masters, volgende week in Berlijn, afgezegd. De Hagenaar wordt vervangen door het 13-jarige Duitse talent Pawel Leyk.

Dat melden Snookermania en World Snooker vanmiddag.

Le Duc had een wildcard verdiend door afgelopen najaar bij de beste zes amateurs te eindigen in de Europese toernooien van het Players Tour Championship.

Ook Mario Wehrmann, Luca Brecel, Tomasz Skalski en Hans Blanckaert verdienden een ticket voor de German Masters; zij treden wél aan in de wildcard-ronde op 2 en 3 februari.

Nu Le Duc wordt vervangen door Leyk, zal Brecel (15) dus niet langer de jongste deelnemer zijn in het Tempodrom in Berlijn.

Leyk, die vorig jaar als 12-jarige al het U21-kampioenschap van Berlijn won, speelt volgende week woensdagavond in de wildcardronde tegen Anthony Hamilton.

Kijk voor de volledige loting bij World Snooker.

Lees ook:Daniel Wells krijgt laatste wildcard voor Berlijn
Lees ook:World Snooker bevestigt wildcards German Masters (update)
Lees ook:Ook German Masters krijgt Party-sponsor
Lees ook:German Masters wildcards: Wehrmann tegen Wattana
Lees ook:Vanavond België-avond op German Masters

13 reacties op “Maurice le Duc zegt af voor German Masters

  1. mike

    klinkt goed misschien kan hij snooker populair maken in duitsland hij is vroeg begonnen met spelen en als je als 12 jarige kan winnen van 18+ ben je groot talent

      /   Beantwoorden  / 
  2. MLD

    Het heeft alleen niks met pech te maken,zoals op mania staat vermeld.Het moet alleen maar geld kosten dat toernooi,geen onkosten vergoeding noch kans op prijzengeld daar in Berlijn,ben gekke Henkie niet.
    Buiten dat gaat er nu eerst een grote schoonmaak door m’n techniek heen wat uiteraard samenhangt met veel trainingsarbeid, voordat ik me uberhaupt weer op zo’n toernooi durf te laten zien, beginnend met normaal benenwerk,Zondag de eerste test,heb er zo’n zin in eindelijk weer eens sinds maanden!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Thanks voor de uitleg, Maurice. En succes met de training, al blijft het jammer dat je deze kans nu niet kunt benutten.
      En wat Snookermania betreft: die zijn wel vaker niet helemaal spot-on met hun woordkeuze. Vraag dat maar aan René van Rijsbergen… ;-)

        /   Beantwoorden  / 
      1. MLD

        Geen biggest loser meer?…maar je hebt wel een punt wat betreft het drama ervan zo had ik het nog niet bekeken, want zo arrogant als dat ik ben bekeek ik het natuurlijk weer puur en alleen vanuit m’n eigen straatje en portemonnee er waren namelijk al wel 12000 kaarten verkocht voor dat toernooi door mensen vanuit heel Europa om mijn m’n proftoernooi debuut te zien maken heb ik begrepen en dan begrijp ik best dat ik al die fans teleur moet stellen doordat ik niet op kom dagen, maar ja ik dacht ze krijgen ook nog Sullivan, Higgins, Robertson enzo, maar nu begrijp ik dat ze die nu wel kennen en dat ze daar tegenwoordig natuurlijk niet meer voor in zulke aantallen naar komen kijken, ik denk dat ik morgen toch nog maar es even met Worldsnooker contact opneem en gewoon startgeld en een nieuw startbewijs opeis, want jij weet natuurlijk ook wel dat het German Masters niks inhoudt zonder de ‘Special one’.

          /   Beantwoorden  / 
        1. simon

          Doe een pruik op man, lijkt je misschien op Anthony Hamilton! Succes verzekerd!!

            /   Beantwoorden  / 
  3. le duc drama!

    wat een drama als een van de meest zelf overschatte spelers er niet bij is in duitsland!
    denk dat het beter is als maurice de buitenlandse tripjes gewoon moet laten want een echt uithangbord op en naast de tafel is het niet.
    ff gewoon voor alle duidelijkheid het is zo een enorme arrogante bokke… !maar ja dat wist iedereen die een beetje in nederland snooker speelt al ………………!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Iedereen heeft het recht er een pittige mening op na te houden, maar ben dan wel zo flink om die hier onder je eigen naam te geven.

        /   Beantwoorden  / 
  4. simon

    En als je hem kent, ook een genereuze gast die veel voor z’n maatjes over heeft! Maar hij heeft wel z’n eigenaardigheden zoals zoveel mensen!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Den Haag rules

    Moet een onzeker iemand zijn die op zoek is naar erkenning maar zelf nog nooit wat heeft gepresteerd aan de snookertafel en Engelse spelers in de kontjes kruipt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eddy

      Wat een gelul. Zeker gefrustreerd omdat je van Maurice verloren hebt.

        /   Beantwoorden  / 
  6. MLD

    Who cares.Topic closen a.u.b., het is een noch boeiend noch belangrijk topic verder en iemand heeft weer wat negativiteit uit z’n systeem kunnen typen, goede therapie toch!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Simon

      Ik zie je zondag man. Even kijken of ik ook een beetje therapeutische hulp van je kan krijgen :-)

        /   Beantwoorden  / 
  7. MLD

    Is het nog niet klaar hier..volgens mij ben jij wel redelijk stabiel,maar ik geef je met alle liefde wat therapeutische hand en armstrek oefeningen als ik je tegenkom in het toernooi.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.