Snooker ontwaakt uit winterslaap

Het profsnooker ontwaakt vanochtend uit zijn winterslaap. In Crondon Park in Essex begint een nieuw seizoen Championship League.

Meteen in de eerste ronde krijgen we een rematch van de UK Championship-finale tussen John Higgins en Mark Williams.

Verder spelen Shaun Murphy, Mark Selby, Ali Carter, Stephen Maguire en Graeme Dott in deze eerste round robin-groep. Hier vind je het speelschema.

De Championship League wordt zonder publiek gespeeld, maar alle partijen zijn wel in livestream te volgen op de websites van diverse bookmakers.

Voor de livestreams moet je op (bijna?) alle sites eerst een account aanmaken. Maar je kunt daarna de partijen gewoon bekijken zonder geld in te zetten als je dat niet wilt.

Zelf heb ik goede ervaringen met de livestream van Bet365, waar ik in het najaar traditioneel ook de Premier League volg.

Maar er zijn ook andere sites die prima geschikt zijn. Kijk hier voor een overzicht van alle bookmakers die de Championship League uitzenden.

Ook heb je websites die de livestreams van deze bookmakers overnemen en zelf gaan uitzenden. Die sites zijn dan zonder in te loggen te bekijken.

Omdat het kapen van livestreams volgens mij illegaal is, zal ik hier geen links naar deze websites posten. Maar voor de liefhebbers zijn ze op diverse snookerfora makkelijk te achterhalen.

Lees ook:Championship League: Stevens redt het nét
Lees ook:WK-finalisten Higgins en Murphy vanavond op herhaling
Lees ook:Trainen en 100 euro per frame verdienen
Lees ook:Poll: Kijk jij snookeruitzendingen op internet?
Lees ook:World Snooker verbiedt fans te twitteren tijdens partijen

7 reacties op “Snooker ontwaakt uit winterslaap

  1. Martijn

    Nou jammer hoor, ik kan geen streampje vinden en Rutte’s plannen om online gokken weer mogelijk te maken is blijkbaar nog niet van kracht :-(

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Nou, vooruit dan maar. Speciaal voor jou, Martijn: kijk maar eens op “www van sport punt kom” (maar dan in het Engels). Ik post de link hier niet omdat die site strict genomen illegaal is. Zij zenden livestreams uit waarvan ze de rechten niet in bezit hebben.

        /   Beantwoorden  / 
      1. GJ0806

        Is het dan ook illegaal om de site te bezoeken? Volgens mij is alleen de eigenaar fout.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Eric Willemsen

          Die site kun je inderdaad zonder risico’s bezoeken. Maar of je er op een blog of forum ook naar mag linken? Volgens mij niet…

            /   Beantwoorden  / 
  2. Martijn

    Dankjewel Eric :-)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Martijn

    Straks Robertson-Sullivan op tafel 1, maar ik heb tot nu toe enkel naar tafel 2 kunnen kijken. Weet iemand of er een streampje (zonder inloggen) is van tafel 1 toevallig? (Geen link geven hoor, dat vindt Eric niet fijn, mijn mail adres [email protected]).

    Alvast bedankt!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Martijn

    vals alarm, blijkbaar is de stream waar ik naar kijk naar tafel 1 overgeschakeld!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.