Stolk wint Grand Final CSGP

Roy Stolk heeft in Warmond de Grand Final van de ClickSite Grandprix gewonnen door in de finale Jumbo-eigenaar Florian Moederscheim met 4-0 te verslaan. 

IMG_5486

Stolk had de finale bereikt door in de kwartfinale te winnen van teamgenoot Rene Dikstra uit Amersfoort met 4-1. Stolk scoorde hierbij drie breaks boven de 70. In de halve finale won de Zeistenaar van Nick Tielemans met 4-0.

Moederscheim had de finale bereikt door te winnen van Amsterdammer Peter Rath met 4-2 en in de halve finale rankingleider Joris Maas opzij te zetten. In die partij kwam Moederscheim 2-0 voor, Maas wist vervolgens de leiding over te nemen naar 2-3, maar Moederscheim dwong een decider af en wist deze ook naar zich toe te trekken.

IMG_5484

In de finale was de koek op voor Moederscheim en wist Stolk stevig het roer in handen te houden. Alleen het derde frame was even spannend, Stolk starte met een 63-break, Moederscheim antwoordde met een 51-break maar zag toen toch Stolk de beslissende ballen potten. In het vierde frame had de Jumbo-eigenaar het nakijken en wist Stolk de hoofdprijs voor zich op te eisen.

Dit afsluitende toernooi van de 6 toernooien tellende cyclus was goed bezocht met 31 deelnemers en vele bezoekers/supporters. Met name de zaterdag was een sfeervolle en sportieve dag, die nog werd opgevrolijkt door snookerspeler en zanger Mario Veltman die de zaal direct omtoverde tot een muziekhal en door het uitstekende buffet, georganiseerde door het team van Jumbo SC.

Zoals gezegd is Joris Maas de grote winnaar van de ranking. Hij eindigde op 5100 punten, op grote afstand gevolgd door Xander van Rossem die 3100 punten had. Stolk staat met slechts vier gespeelde toernooien op 2800 punten.

De organisatie dankt alle sponsoren, vrijwilligers en spelers voor het getoonde vertrouwen het afgelopen seizoen.

IMG_5482

Lees ook:Stolk wint 1e ClickSite Grandprix in Warmond
Lees ook:Liveblog CSGP – zondag
Lees ook:Maas wederom de sterkste in ClickSite Grandprix
Lees ook:Succesvol Paastoernooi gewonnen door Roy Stolk
Lees ook:Liveblog ClickSite Grandprix Warmond 10 oktober 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.