Stolk wint 1e ClickSite Grandprix in Warmond

Roy Stolk heeft het eerste toernooi van de ClickSite Grandprix op zijn naam geschreven, door in de finale te winnen van Florian Moederscheim met 3-0.

© Snooker.blog.nl

Door het dubbel-knockout-systeem hadden Moederscheim en Stolk al eerder tegen elkaar gespeeld, ook toen won Stolk, zij het met 3-2. Moederscheim had zich via de verliezerskant van het schema weer teruggevochten in het toernooi.

Moederscheim, die een thuiswedstrijd speelde in Jumbo SC, had in de kwartfinale met 3-1 gewonnen van mede-organisator Joris Maas. In de halve finale passeerde hij Maurice le Duc met 3-1.

Stolk was in de kwartfinale te sterk voor Jelle Kijlstra, deze partij won hij met 3-2. De Zeistenaar bereikte de finale ternauwernood, door in de halve finale te winnen van de 14-jarige Sybren Sokolowski, die uit België de reis had ondernomen. Pas op de laatste bal wist Stolk in de decider de finaleplaats af te dwingen.

De hoogste break van het toernooi kwam op naam van Joris Maas, die een break 88 had gescoord.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en kijkt met veel plezier vooruit naar 14 november, dan strijkt de ClickSite Grandprix neer in de Snookerij in Leiden. Inschrijven kan hier.

Lees ook:O’Halloran wint CSGP3
Lees ook:Maas wint CSGP 2 in Snookerij in Leiden
Lees ook:Liveblog CSGP – zondag
Lees ook:Liveblog CSGP 2
Lees ook:Maas wederom de sterkste in ClickSite Grandprix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.