Nieuws over de Eredivisie – of niet?

Voor wie denkt dat ik de start van de tweede competitiehelft van de Eredivisie afgelopen weekend heb gemist… Nee, dat is niet zo.

Toch heb je er op snooker.blog.nl (nog) niets over kunnen lezen.

Een bewuste keuze, omdat ik denk dat de berichten op dit blog weinig toegevoegde waarde hadden. Teletekst brengt de uitslagen immers meteen op zaterdagavond en de KNBB plaatst doorgaans vlot uitgebreide en gedetailleerde informatie op haar site.

Omdat ik van deze zelfde bronnen afhankelijk ben, lijkt het me weinig zinvol dat ik die goede berichtgeving naderhand nog eens dunnetjes ga overdoen.

Ik kan ook niet zeggen dat het nou echt stormgelopen heeft met protesten van lezers nu er vier dagen na dato nog geen woord over de Eredivisie-speeldag is gepubliceerd.

Dit alles wil niet zeggen dat ik niets meer over Nederlands hoogste afdeling ga schrijven – dat zou ook vreemd zijn voor een Nederlands snookerblog.

Ik ga niet meer alle uitslagen opsommen, maar uiteraard zal ik graag melding (blijven) maken van bijzondere feiten en prestaties, zoals de 103 break van Snookerij‘s Gerrit bij de Leij afgelopen zaterdag.

Hierbij dus.

Lees ook:Alles wat je altijd al over het NK wilde weten
Lees ook:Trianon 1 wint VK teams
Lees ook:O’Sullivan spreekt in raadsels
Lees ook:SnooKort: Pierre de Jonge uit Breda kampioen
Lees ook:Jouw snooker-gids voor het weekend

2 reacties op “Nieuws over de Eredivisie – of niet?

  1. Mark

    Ter info: de 2e competitiehelft begint 29 januari. Afgelopen en aankomend weekend zijn de laatste 2 speelrondes van de 1e helft.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Je hebt natuurlijk gelijk, Mark. Correcter was geweest als ik had geschreven: “… herstart van de competitie na de winterpauze…”

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.