Gerrit bij de Leij eist eerste Grand Prix-titel op

logo knbbDe primeur is voor Gerrit bij de Leij. De 28-jarige speler uit Noordwijkerhout heeft gisteren bij De Dieze in Den Bosch de allereerste Grand Prix gewonnen. In de finale wees hij Roy Stolk uit Zeist met 4-1 terug.

Met Bij de Leij en Stolk stonden de nummers 1 en 2 van de ranglijst tegenover elkaar. In de halve finales hadden ze respectievelijk Johan Oenema (4-1) en Sebastiaan Kan (4-2) verslagen. Bij de Leij scoorde een break van 116 in de eindstrijd, de hoogste van het toernooi.

René Dikstra (3-2 tegen John Burgmeijer) en Coen Fool (3-2 tegen Mark Stuten) eindigden via de verliezersronde nog op een gedeelde derde plaats.

Na twee afgelastingen was het toernooi in Den Bosch de eerste Grand Prix onder het nieuwe rankingsysteem van de KNBB. Een niveau lager zouden vier regionale A-rankings worden gespeeld, maar die werden afgelopen week opnieuw uitgesteld.

Aan de Grand Prix mogen in beginsel de zestien best geklasseerde spelers van de nationale ranglijst meedoen. Bij deze eerste editie waren uiteindelijk negen spelers uit de top-16 present.

Waarbij natuurlijk aangetekend moet worden, dat de nummers 3 (Joeri Reisig) en 5 (Maurice le Duc) niet konden deelnemen omdat zij momenteel in India actief zijn op het WK voor amateurs.

Het deelnemersveld werd aangevuld met lager geklasseerde spelers. Zo was zelfs de nummer 42 van de ranglijst, Misja van Vonderen, nog van de partij. Hij bereikte overigens knap de kwartfinales, waarin hij maar nipt het onderspit moest delven tegen Oenema, 3-2.

Door de late sluiting van de inschrijftermijn – afgelopen vrijdagmiddag – werd het definitieve deelnemersveld pas op zaterdagmiddag bekendgemaakt.

Dat lijkt me vervelend voor de spelers die buiten de top-16 staan maar zich als een soort reserve toch hadden aangemeld. Zij kregen minder dan een dag voor het toernooi te horen of ze nou konden spelen of niet.

En een alternatief hadden ze niet op zondag door de afgelasting van de A-rankings.

Volgens de KNBB-site hebben op dit moment pas drie spelers zich voor het hele seizoen ingeschreven voor de Grand Prix dan wel A-rankings.

Ik neem dan ook aan dat de sluitingstermijn voor de komende rankingtoernooien wordt vervroegd. Wat is er op tegen als spelers zich bijvoorbeeld minstens een week van te voren moeten aanmelden?

Iedereen weet dan bijtijds welk toernooi hij waar mag spelen. En het speelschema kun je in dat geval al in de loop van de week vóór het toernooi openbaar maken.

Dat is niet alleen een aardigheidje voor de betrokken spelers, maar kan zeker ook publicitaire voordelen hebben voor de snookersport in Nederland.

1e Grand Prix seizoen 2009-’10
(Den Bosch, 15 november 2009)

kwartfinales:
Gerrit bij de Leij – John Burgmeijer 3-1
Johan Oenema – Misja van Vonderen 3-2
Roy Stolk – Sander Tierolf 3-0
Sebastiaan Kan – Coen Fool 3-2

halve finales:
Bij de Leij – Oenema 4-1
Stolk – Kan 4-2

finale:
Bij de Leij – Stolk 4-1

Lees ook:Gerrit bij de Leij triomfeert ook in tweede Grand Prix
Lees ook:NSR 3: Stolk klopt Bij de Leij en gaat alleen aan kop
Lees ook:Grand Prix bij Jumbo in Warmond
Lees ook:Oenema klopt Van Rijsbergen en wint Haags Open
Lees ook:Mario Wehrmann wint eerste Dutch Snooker Cup

38 reacties op “Gerrit bij de Leij eist eerste Grand Prix-titel op

  1. Joris

    Tsja ik had heel graag willen spelen, maar als ik zaterdagavond thuiskom van eredivisie spelen en een mailtje van Ruud zie is dat inderdaad rijkelijk laat. Inmiddels had ik andere verplichtingen echt balen. En maar keer op keer de KNBB achter de vodden aanzitten, het schiet niet op zo. Hoezo communicatieproblemen? Donderdag is er een openbare vergadering, maar daar heb ik dus echt geen zin in om voor naar Nieuwegein te rijden. Ze moeten eerst maar eens op mijn klachten en suggesties reageren. Ik heb mijn zegje al gedaan. Ze zoeken het maar uit op het bondsbureau. Het is toch iedere keer hetzelfde verhaal en mooie beloftes daar geloof ik niet meer in.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Martin

      Ik heb tot nu toe geen positieve reactie gezien op de herstart van de KNBB.We zijn gewoon terug bij af zoals het voor de splitsing ging.Ik zal toch echt kritisch blijven om te zien of alle beloftes worden waargemaakt.Maar eerlijk gezegd is mijn vertrouwen al bijna bij het nulpunt beland.Komend weekend is volgens mij de eerste,uitgestelde bekerronde,aan de beurt.Ik heb nog geen mail gezien en waarschijnlijk komt die,als die al komt,eind van de week.Moet ik daarop wachten om mijn plannen voor komend weekend te maken?Het zal wel weer uitgesteld worden!!!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Eelco

    Hoe gaat het nu verder met Le Duc en Reisig? Die hebben geen punten gehaald en vallen misschien uit de top 16! Via een A-ranking terugkomen lijkt erg lastig te worden :(

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kevin

    Gefeliciteerd met de overwinning Gerrit :)

      /   Beantwoorden  / 
  4. DCF

    Leduc en Reisig krijgen 200 punten toegekend omdat ze door de bond zijn uitgezonden!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Ruud Klarenbeek

    Waarbij natuurlijk aangetekend moet worden, dat de nummers 3 (Joeri Reisig) en 5 (Maurice le Duc) niet konden deelnemen omdat zij momenteel in India actief zijn op het WK voor amateurs.

    Het deelnemersveld werd aangevuld met lager geklasseerde spelers. Zo was zelfs de nummer 42 van de ranglijst, Misja van Vonderen, nog van de partij. Hij bereikte overigens knap de kwartfinales, waarin hij maar nipt het onderspit moest delven tegen Oenema, 3-2.

    Dit zegt alles. We sturen 2 spelers naar India welke geen enkele kans hebben op een redelijke uitslag en we krijgen de rest van de ‘top 20′ niet eens bereid tot deelname aan het Grand Prix toernooi.

    Als je dit leest zou je dan niet mogen verwachten dat het muntje valt ??? Als we snooker in Nederland een toekomst willen geven dan moeten we de energie en de beperkte beschikbare middelen (lees geld) laten steken in het voor het mooie spel enthousiast maken van jeugd. Laten we de ‘toppers’ maar even op het 2e (liever 4e) plan laten komen en investeren in de breedtesport. Dit doe je door eerst een visie te ontwikkelen met een tijdpad. Dan stel je teams samen om de visie te gaan vertalen naar operationele stappen en dan voer je dit uit. Zo moeilijk is dit niet al vermoed ik wel dat de huidige ‘beleidsmakers’ niet capabel genoeg zijn deze kar te trekken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. DCF

      Ruud beetje raar om te zeggen dat ze geen kans hebben op een redelijke uitslag! En het feit dat er een lage opkomst was is geheel te wijten aan de late communicatie. De toppers van nu hoeven hier niet de dupe van te zijn!! Deze hebben ook al jaren geinvesteerd (tijd en geld uit eigen zak)dat is ook wat waard.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Joris

        ik hoop op een mooi resultaat, maar stel dat ze in de finale geraken, zou er dan meer aandacht voor de sport zijn?

          /   Beantwoorden  / 
        1. DCF

          Nee ik denk het niet we hebben als het ware een Barney nodig bij de grote jongens (dus jeugd)! Ik heb het gewoon over het feit dat je als sporter in dit geval Maurice en Joeri je land mag vertegenwoordigen op een wk amateurs denk dat jij en ik dat ook wel heel graag zouden willen niet dan!!!

            /   Beantwoorden  / 
    2. Joris

      Daar sluit ik me bij aan. Kijk anders eens op de KNBB site en lees de beleidsplannen voor 2006-2009. Mooi beleid, maar waar waren de beleidsmakers in de afgelopen jaren om de vertaalslag naar uitvoering van het beleid te bewerkstelligen? En wie is er op aan te spreken?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ruud Klarenbeek

        Deze hebben ook al jaren geïnvesteerd (tijd en geld uit eigen zak)dat is ook wat waard.

        Mee eens al moeten we niet vergeten dan snooker in Nederland een hele kleine en echte amateursport is. Dit houd in dat je zelf voor de meeste kosten zal moeten opdraaien en tijd zal moeten investeren.
        Zelf ook lid geweest van een club in Londen en als je kijkt naar wat daar rondloopt dan begrijp je waar mijn opmerking over ‘toppers’ vandaan komt. Dit reken ik hen natuurlijk niet aan alleen hebben we niet de luxe dat we de middelen hebben om zowel in de groei als in de topsport te investeren.

        Mooi beleid, maar waar waren de beleidsmakers in de afgelopen jaren om de vertaalslag naar uitvoering van het beleid te bewerkstelligen? En wie is er op aan te spreken?
        Hier kan je alleen de bond op aanspreken. Ze pretenderen het beste met de sport en zijn beoefenaars voor te hebben maar al dat de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden is een gevecht tussen haantjes. Zolang de poppetjes niet veranderen ben ik bang dat er niet veel zal veranderen. Hopelijk heb ik het mis maar ik ben bang dat ….

        Zelf heb ik met vrienden een vereniging, met 4 tafels in een eigen ruimte, opgericht in Utrecht. Ik weet dat er meer mensen zijn dit de toekomst van de sport in eigen handen genomen hebben of gaan nemen. Deze initiatieven zijn momenteel het enige bewijs dat er nog zeker animo is voor onze mooie sport. Commercieel word het steeds moeilijker en laat de bond hier dus rekening mee houden en met zowel de commerciële als mede de verenigingsbesturen de kar gaan trekken. Jammer genoeg, heb zelf de ervaring, neemt de bond niet eens de moeite om op een ingezonden stuk te reageren. Is triest maar helaas de situatie.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Martin

          Ben blij dat steeds meer spelers reacties geven op het beleid van de KNBB.Organisatorisch is het een puinhoop en dat zal,vrees ik,met deze mensen niet verbeteren.Zolang je alleen oog heb voor de zgn. toppers vergeet het dan maar.En ja,vergeleken met enkele andere landen is het niveau op zijn zachts gezegd niet geweldig.Kijk eens even naar Duitsland,daar weten ze wel hoe het moet.Geen commerciële bedoelingen maar echte verenigingen en clubs die zelf zorg dragen voor materiaal en speellocatie.En een competitie kunnen ze zelf wel in elkaar draaien.Dus het kan wel maar of deze KNBB dat lukt betwijfel ik ten zeerste.

            /   Beantwoorden  / 
  6. Joris

    @DCF ja dat zou ik ook wel willen, maar heb niet die ambities op dit moment. Ik vind het voor nu ook belangrijker om de sport te kunnen blijven uitoefenen en leuke toernooien in Nederland te spelen. Helaas loopt dat in mijn ogen gevaar door de slechte uitvoering van het beleid van de KNBB.

      /   Beantwoorden  / 
  7. DCF

    Hoe dan ook ik mis die goeie ouwe tijd!! Ben blij dat ik het nog heb mogen meemaken. Vrees dat dat in ieder geval niet meer terug gaat komen….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eelco

      Vandaag is de goeie ouwe tijd van morgen! Dus er is altijd hoop :)

        /   Beantwoorden  / 
  8. Eelco

    Misschien moeten we even een stap op de plaats maken. De KNBB is in deze wel een makkelijk doelwit. Hoe is snooker in Nederland ontstaan? Via de BBC kwamen de beelden in Nederland en een hoop mensen raakten gefascineerd door deze sport. Toen stonden er een aantal ondernemers op die brood zagen in de exploitatie van snookertafels. Een redelijk aantal (paar duizend) voornamelijk mannen storten zich op het snooker en het leven was mooi. (Jaren 80 Koen!) Er werd een snookerbond opgericht en deze sloot zich aan bij de overkoepelende bonden. Alles leek goed te gaan. Spelers wilde meer prijzengeld en de eigenaren staken de koppen bij elkaar en richtte een eigen bond op, en de prijzen gingen omhoog. De eerste bond ging ten onder.
    Eigenaren zijn echter geen spelers en organisatoren, het zijn geld verdieners en er kwam weer een nieuwe bond SBAN. Deze bestond uit spelers en eigenaren. Deze bond bedacht dat het wel slim zou zijn om samen werken met de KNBB. Bij de samenvoegings vergadering in Nieuwegein waren wij als enige snookervereniging (Haagse Snooker Club) aanwezig en voor de rest eigenaren (uitbaters). Weinig beoefenaars dus! Het vervolg kennen jullie, splitsing DBSA (vrijwille liefhebbers)en nu weer samenvoegen!
    Echter in alle discussie van nu mis ik de rol van de eigenaren, waar zijn die gebleven!? Die nemen dus geen verantwoording meer en wisselen de snookertafels om voor beter lopende pooltafels. Feit is dat het snooker niet kan zonder deze eigenaren, zonder tafels is het lastig ballen!
    Laten we samen met de KNBB en de uitbaters kijken wat we kunnen redden en weer een positieve lijn in zetten naar de toekomst! Met de “ouwe toppertjes en de nieuwe toppertjes en iedereen die het spel een warm hard toedraagt.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Ruud Klarenbeek

    Echter in alle discussie van nu mis ik de rol van de eigenaren, waar zijn die gebleven!?
    Goed punt. De eigenaren zijn er nog wel maar het degene met een hart voor de snookersport zijn een uitstervend ras. Daarnaast werkt het aantal benodigde M2 en de kosten om dit commercieel rendabel te maken tegen. Als je op een A locatie zit dan is de huurprijs erg hoog en dit vertaald zich terug in de prijs die de klant moet betalen voor de huur van een tafel.

    Daarnaast, mede door onbekendheid, kiest de jeugd voor de snelheid en relatieve eenvoud van Pool. Mijn ervaring is dat als je de jeugd kennis laat maken met snooker dat er velen zouden willen overstappen naar Snooker. Alleen werken dan wederom de kosten tegen.

    We moeten dan ook een manier vinden om de jeugd op een betaalbare manier met de snookersport kennis te laten maken. Hiervoor heb je de steun van de uitbaters van centra nodig als mede een bond die aan de weg timmert. De sport is bij jeugd niet bekend en hier moeten we iets aan doen. Je kan dan aan clinics denken, aandacht via jeugd TV programma’s (zap sport etc.) en het op TV uitzenden van een aantal wedstrijden (bv uitzendingen van proftoernooien in dal uren zenders). Dit krijg je niet 1-2-3 voor elkaar maar is met een visie en inzet zeker te realiseren.

    Ik ben het met jullie eens dat de reactie op deze berichten aantoont dat er nog steeds mensen zijn die de sport een meer dan warm hart toedragen. De meeste vermoed ik zetten zich reeds in om de toekomst van de sport in NL te waarborgen. Als de bond de hulp van deze mensen nodig heeft dan zijn de meeste hier zeker toe bereid. Alleen moeten ze dan wel eerst deze mensen serieus nemen, een visie hebben en zich minder op persoonlijk niveau willen profileren.

      /   Beantwoorden  / 
  10. DCF

    Ruud ik moest je namens Maurice bedanken voor de support die laatst hebt gegeven op de blog helemaal TOP! Qoute: Bedankt voor dat beetje extra motivatie, ik zal de pockets als zijn bril zien missie: Smash em!
    Denk volgende keer eff na als je zoiets online gooit!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ruud Klarenbeek

      Als de heer M. Le Duc dit zo opgevat heeft dan bij deze hiervoor excuus. Als hij de hele post gelezen zou hebben dan had hij kunnen zien dat ik niet de spelers ‘aanval’ (hard woord) maar de organisaties en personen welke het beleid en visie moeten creëren voor onze mooie sport. Ik wens Maurice alle succes toe in India en hoop dat hij of Joeri kampioen word. Zou top zijn. Wel erg jammer te zien dat mensen het respect niet op kunnen brengen voor de personen en hun reacties / mening op deze mooie site. Dit zegt ben ik bang meer over hen dan over mij ;-)

        /   Beantwoorden  / 
      1. DCF

        Ruud dat had je dan ook wel een beetje kunnen verwachten als je zoiets eruit gooit! Maar je pakt het sportief op. En Trouwens Maurice heeft koorts en is zijn stem kwijt weet zeker dat hij de enige is die daar een goede prestatie kan neerzetten! Van Joeri weet ik het niet hoop het wel voor em.

          /   Beantwoorden  / 
  11. DCF

    Dit zegt alles. We sturen 2 spelers naar India welke geen enkele kans hebben op een redelijke uitslag en we krijgen de rest van de ‘top 20′ niet eens bereid tot deelname aan het Grand Prix toernooi.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Joris

    Lekker on topic weer. Kunnen jullie elkaar niet buiten het blog om dissen via mail of zo? Erg flauw of is de Haagse humor die ik niet begrijp?

      /   Beantwoorden  / 
    1. DCF

      Kun jij niet beter gewoon je mond houden! In een discussie waar je niks mee te maken hebt ben jij van de Blog politie ofzo!

        /   Beantwoorden  / 
  13. Joris

    met je discussies wil ik ook niets te maken hebben, vandaar mijn reactie

      /   Beantwoorden  / 
    1. DCF

      Laten we het hopen Joris!

        /   Beantwoorden  / 
  14. Eric Willemsen

    Heren, heren! Een beetje dimmen graag. Helaas is dit een van de weinige websites in Nederland die structureel en serieus aandacht probeert te besteden aan snooker. Een – al dan niet Haags – dolletje op z’n tijd is prima, maar laten we hier nou niet als een stelletje kleuters gaan zitten bekvechten en daarmee wellicht mensen afschrikken die overwegen (opnieuw) een keu op te pakken en te gaan snookeren.
    Amen. ;-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ruud Klarenbeek

      Eric, ik sluit mij hier volmondig bij aan. Tevens wil ik de moderators van de site bedanken voor hun inzet, het bieden van nieuws en een platform om te discussiëren over de toekomst van snooker in Nederland.

        /   Beantwoorden  / 
      1. DCF

        Sorry Eric het spijt me heel erg! Overigens inderdaad deze site helmaal goed ga zo door!

          /   Beantwoorden  / 
    2. Eelco

      Deze brave “Haagse” Hendrik sluit zich volledig aan bij de opmerkingen van Ruud en Eric.

        /   Beantwoorden  / 
  15. DCF

    Pfff Brave Hendriks allemaal zeg!! Halleluja:)

      /   Beantwoorden  / 
  16. ATM

    Door deze discussies houden we iedergeval het lullen over Snooker levend…haha.
    Maar ff serieus…een paar regels terug las ik iets over een soort van “Barney”…hoor of zie je daar nog wel iets over ? horen misschien wel maar de Lakeside word al geeneens meer live uitgezonden op prime time (als ik het mis heb hoor ik het graag)dus die hype is ook al overgewaaid dat iedereen in de rij stond voor een dartbord.Snooker daarintegen krijgt al helemaal 0 media-aandacht van NOS enz,Eurosport doet zijn best en daar blijft het danwel bij,Wel jammer…een mooie sport die doodbloed,je ziet ook steeds vaker snookernamen in de poolwereld opduiken en als je kijkt naar het aanbod van pooltournooien op bv poolkrant.nl dan snap ik het wel….
    Wat denken jullie ? verdwijnt snooker met een jaar of 2 en zijn we allemaal aan het Jumpen ??Daar vallen wel de knikkers te verdieneen…

      /   Beantwoorden  / 
  17. eelco

    Zo goed loopt het pool ook niet en ook de sectie pool heeft problemen bij de KNBB. Misschien is het goed om samen met de sectie pool de handen ineen te slaan. We hebben samen toch ook te maken met dezelfde lokaaleigenaren! Om even op Barny terug te komen, Nederland heeft ook bij pool zijn wereldtoppers, ook hier weinig media aandacht, dussss…

      /   Beantwoorden  / 
  18. Joris

    Snooker lijkt alleen nog voor fanatieke spelers weggelegd, er komen nauwelijks spelers bij. Het is ook best hoogdrempelig natuurlijk om het leuk te spelen. Poolen is wat dat betreft “eenvoudiger” om in te stappen. Ook het aantal tafels door het land is natuurlijk veel groter geworden ten koste van het snooker. Maar poolen is wel 100 keer beter georganiseerd. Qua media aandacht: nooit genoeg natuurlijk. Internet is een belangrijk nieuw medium wat door sommige goed wordt opgepikt, maar door velen is onderschat. Ik denk dat de beleidsmakers er zelf geen heil meer in zien in het snooker en dat stralen ze natuurlijk ook uit over de leden, vrijwillegers, zaalhouders, media en (potentiele) sponsors. Typich was ook de reactie van Simon dat hij ook zijn bedenkingen heeft op de nieuwe toernooi opzet, maar het wel lijkt te regelen. Met de opzet van het InterConnect Dutch Open 6 jaar geleden was samenwerking met de bond een verplichting, maar het heeft alleen maar in de weg gezeten en toch is het er gekomen met meer dan 200 deelnemers op het hoogtepunt en een sponsorcontract wat er ook niet om loog. Sponsors zijn er altijd, als er maar voldoende positieve exposure te verwachten is. Maar de bond zit stil en vrijwilligers houden het voor gezien. Een vergadercultuur en plannen die niet doorgaan, daar zit immers niemand op te wachten. We moeten onze ambitie met snooker in Nederland gewoon op een lager pitje zetten. Helaas wordt het nooit meer zoals vroeger, daar geloof ik helaas echt niet meer in. Een barney kan dit ook niet veranderen denk ik. Maar ik hoor natuurlijk graag jullie mening. Ik blijf gewoon lekker snookeren zonder ambities, maar niet met minder plezier.

      /   Beantwoorden  / 
  19. ATM

    Beste allemaal,
    Zullen we nu stoppen met negatieve berichtgevingen ? We kunnen er wel over doordicusieren maar daar lossen we ook niks mee op.
    Laten we het over leuke dingen hebben en dat is Snooker….
    Hoe gaat het met jullie in de competitie ?
    Lekker gespeeld ? Leuke breaks gemaakt ? onverwachte nederlaag geleden of overwinning geboekt ? Laat het ons allemaal weten…!!

    Wij spelen in de 1e Klasse Poule 1 met het team Snooker Academy , nu 4 potten gesppeld en 4x 5-4 gewonnen met wisselvallig spel , meestal komen wij de 2e helft pas lekker in vorm…Vanavond tegen de Lantaarndrager in het altijd gezellige en goede snookercentrum Westend.
    Nu jullie….

      /   Beantwoorden  / 
    1. DCF

      Hehehe dacht dat ik de enige was die van deze discussie wel zijn buikje vol had!

        /   Beantwoorden  / 
  20. Joris

    Leuk bericht ATM, check http://www.dedieze.com en dan zie je continu berichtgeving over het reilen en zeilen van de spelers van De Dieze. Er worden regelmatig leuke toernooien georganiseerd, iedereen is welkom. Er wordt ook veel gedaan voor de jeugd, gratis les en zo noem maar op. Wie volgt?

      /   Beantwoorden  / 
  21. ATM

    Kijk…nu gaan we de goede kant op.
    Ik loop zelf ook al jaren tegen allerlei zaken aan en heb het opgegeven,ook het discussies voeren erover heb ik mijn buik van vol dus……
    Maar vertel allemaal,waar spelen jullie competitie ? welke klasse enz enz,wat zijn de resultaten tot nu toe ? in vorm uit vorm ?
    Jij nog steeds bij laatste keer Coen ? We hebben jaren geleden wel met jullie 2 gelachen bij het NK 2e klaase bij de dieze……gr uit Haarlem

      /   Beantwoorden  / 
  22. DCF

    Ja nog steeds de laatste keer! En ik denk dit jaar ook echt voor het laatst. Fred heeft niet zoveel zin meer en tijd. Van John weet ik het eigenlijk niet zo. Brian heeft nog wel zin maja met ze tween in een team dat wordt em niet. We hebben niet zo goed gespeeld maar bij ons is ook de tweede helft van het seizoen een doorgaans een stuk beter.Ik heb nog wel zin train best veel met Maurice de laatste tijd. Ik was het echt eff helemaal kwijt maar komt langzaam weer terug. Groeten uit Den Haag

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.