Trump en Brecel uitgeschakeld op Welsh Open

Judd Trump en Luca Brecel mogen hun koffer weer inpakken om naar huis te vertrekken. Beide verloren zij vanavond op de Welsh Open in Cardiff. 

© Monique Limbos

Brecel vond zijn meerdere vanavond in Ding Junhui. De eerste vier frames wist de Belg nog bij te blijven, ondanks een 70- en een 89-break van de Chinees. Hierna liep Ding echter uit naar 3-2 met een 87-break en wist hij de partij netjes af te ronden met een 55-break. Ding treft morgen de sterk spelende Neil Robertson in de kwartfinale.

Judd Trump bleef tegen Joe Perry steeds op voorsprong, maar Perry trok steeds weer de score gelijk. Uiteindelijk wist Perry in de decider met een 55-break de wedstrijd te beslissen. Perry komt Morgen uit tegen Ben Woollaston die vandaag de versbakken German Masters-winnaar Martin Gould wist te verslaan met 4-1.

De kwartfinales starten morgen om 13.00 uur, Eurosport 2 zendt vanaf 13.45 uur live uit, tot 15.30 uur. Om 17.00 uur zijn ze dan weer terug, om rond 19.00 uur weer over te stappen op een andere sport. Pas ‘s avonds om 23.45 uur wordt de avondsessie uitgezonden. De topwedstrijd van de dag, Ronnie O’Sullivan tegen Mark Selby, wordt om 14.00 uur wel live uitgezonden op Eurosport 2.

Lees ook:China Open: Higgins door na spannende decider
Lees ook:Speelschema WK snooker dag 5, 22-05
Lees ook:PTC Grand Final: Higgins en Ding verliezen
Lees ook:Speelschema WK snooker dag 9, 26-04
Lees ook:Speelschema WK 2016, dag 5

Eén reactie op “Trump en Brecel uitgeschakeld op Welsh Open

  1. john

    Annet, Brecel moet Ding zijn, 1e alinea laatste regel

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.