Invloed van Barry Hearn nu al zichtbaar

logo World Snooker (small)Barry Hearn is pas een week voorzitter van de WPBSA, maar zijn invloed is nu al zichtbaar. Op worldsnooker.com zijn vandaag twee verslagen geplaatst van recente niet-World Snooker-toernooien, namelijk het 6-Red World Championship en het OneForSeven-toernooi.

Wie worldsnooker.com de afgelopen jaren een beetje gevolgd heeft, weet hoe bijzonder dit is.

Onder Hearns voorganger Sir Rodney Walker was het ondenkbaar dat de website van World Snooker ook maar één letter zou publiceren over toernooien of competities die door andere promotors dan de officiële snookerbonden werden georganiseerd.

Dat moet de invloed van Hearn zijn. Hij liet vóór zijn aantreden al weten, dat World Snooker opener en transparanter moest worden. Door niet ijskoud andere snookerevents te negeren, zet Hearn nu een stap in de goede richting.

Aan de andere kant hoeven we Hearn ook weer niet de hemel in te prijzen om deze koerswijziging. Hij doet het echt niet alleen om zieltjes te winnen.

Als promotor van de Championship League en de Premier League schaadt het Hearn zélf natuurlijk ook niet wanneer de officiële website van de internationale snookerunie voortaan ook over zíjn events schrijft.

Lees ook:Polen zoekt een wereldkampioen
Lees ook:Levenslange straf op gokken tijdens WK snooker
Lees ook:Hoe zijn manager geld verdiende aan Steve Davis
Lees ook:World Snooker-baas Barry Hearn geeft “chantage” toe
Lees ook:O’Sullivan trekt zich terug uit Championship League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.