Terugblik 2013: Top en flop van september

F L O P (in plaats van top):

Bijna een jaar lang is Stephen Lee al voorlopig geschorst geweest als hij eindelijk voor mag komen bij de sportrechter. Daar krijgt Lee een schorsing van liefst 12 jaar (ofwel nog 11 jaar extra) en moet hij £40.000 proceskosten betalen voor zijn aandeel in het fixen van in totaal zeven Main Tour-wedstrijden in 2008 en 2009. Lee verloor in die partijen opzettelijk een aantal frames, waardoor bevriende gokkers winsten van meer dan £100.000 konden opstrijken, de grootste gokfraude uit de geschiedenis van het profsnooker. Behoudens de uitkomst van het hoger beroep in januari 2014 mag Lee pas weer spelen in 2024… op zijn 50e verjaardag.

…Lee wordt voor 12 jaar geschorst voor match-fixing…

F L O P :

Netwerk Blog Online ontwerpt een nieuwe lay-out voor een aantal van zijn vele tientallen blogs – en snooker.blog.nl verhuist mee. De storm aan kritiek is niet te overzien. Vanaf het begin reageren lezers overwegend afwijzend op de sterk door beeldelementen gedomineerde nieuwe opzet. Die vinden ze te druk en te onoverzichtelijk – het is hun snooker.blog.nl niet meer. Als de kritiek niet verstomt en een poll onder de lezers leidt tot 75 procent “nee”, wordt de oude lay-out na drie weken weer in ere hersteld.

…Duidelijk “nee” tegen nieuwe lay-out…

[picture Stephen Lee © 2013 snooker.blog.nl]

Lees ook:Ook nieuwe dresscode voor snooker.blog.nl
Lees ook:Prettige jaarwisseling en een goede break-off van 2011!
Lees ook:Poll: Nieuwe lay-out snooker.blog.nl?
Lees ook:Snooker.blog.nl zoals je het kent – en wilt
Lees ook:“Het leukst aan snooker? Breaks!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.