Meeste Belgen door naar eindronde WK

De laatste rondes van de groepsfase wordt vandaag en morgen gespeeld. Vandaag kwamen de volgende spelers in actie:

wendy jans

Tomasz Skalski heeft vandaag zijn laatste wedstrijd in de groepsfase gewonnen. Met 4-1 was hij te sterk voor de Australiër Ryan Thomerson. Skalski scoorde een 79-break in het tweede frame om de score gelijk te trekken. Daarna gaf hij de wedstrijd niet meer uit handen.

Onduidelijk is nog of dit voldoende is om door te gaan, morgen worden de laatste twee wedstrijden in zijn poule gespeeld, hier is Skalski van afhankelijk.

Wendy Jans is al zeker van een plek in de knock-outfase. Zij won vandaag met 3-1 van Revanna Umadevi uit India. Jans kwam 1-0 achter maar trok de frames gelijk met een break 42, waarna ze geen genade meer kende met haar tegenstandster. Jans staat momenteel tweede in haar poule.

Bij de masters is ook duidelijk dat beide heren doorgaan naar de knock-out. Rene Hemelsoet verloor vandaag wel van Phisit Chandsri uit Thailand, maar is zeker van een derde plaats en mag dus nog even doorspelen.

Peter Vertommen scoort 5 uit 5 en is dus ongeslagen. Ook vandaag won hij weer, deze keer met 3-1 van Munier Cassim uit Zuid-Afrika. Vertommen is dus eerste in zijn poule.

Morgen worden de laatste wedstrijden gespeeld bij de dames en de heren. Voor meer informatie kijk je op de site van de IBSF.

Lees ook:Vier Belgen door naar knock-outfase WK India
Lees ook:Loting knock-out WK bekend
Lees ook:De laatste loodjes van de groepsfase, Fabrie 1e, Jans verliest
Lees ook:Goede zaken voor NederBelgen op WK in Egypte op dag 4
Lees ook:Wisselend succes voor Belgische ploeg op WK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.