Goede zaken voor NederBelgen op WK in Egypte op dag 4

In een hete arena, zonder airco, in Egypte is er goede zaken gedaan vandaag voor de NederBelgische afvaardiging. Alleen Van Herk verloor zijn wedstrijd, de rest van het team die in actie kwam heeft zijn wedstrijden gewonnen op dag 4 van het IBSF WK. 

Heren:
Raymon Fabrie: 4-3 gewonnen van Shannon Dixon uit Australië. De Nederlander maakt een goede kans om nummer 1 van de poule te gaan worden.
Tomasz Skalski: 4-1 gewonnen van Mohamed Abdelmoniem uit Egypte.

Masters:

Darren Morgan had nog geen hoge breaks op de breaklist staan, tot vandaag. Tegen Mario van Herk scoorde de Welshman een 69 en 58 in het tweede frame en een 117 in het vierde frame. Morgan won de wedstrijd met 3-1.
Steve Verelst won met 3-1 van Khaled Refaat uit Egypte.Verelst heeft pas twee van de vier wedstrijden in zijn poule gespeeld en moet dus morgen en overmorgen aan de bak om zich te plaatsen voor de knockout-fase.
Johny Moermans won met 3-0 en een 47-break van Amr Othman uit Egypte. Moermans is al zeker van een plaats in de knockout-fase. Moermans speelt tegen Chris Todd uit Australië morgen, een bepalende wedstrijd voor de plaatsing in de poule.

Dames:
Wendy Jans: wint 3-0 van Anna Lynch uit Australië met break 31 en 53. Jans gaat sowieso door natuurlijk, zij speelt nog twee wedstrijden de komende dagen, welke bepalend zijn voor de plaatsing in haar poule.

Peter Bullen en Alain Vandersteen waren vandaag vrij.

Lees ook:Succesvolle groepsfase voor NederBelgen op WK in Egypte
Lees ook:De laatste loodjes van de groepsfase, Fabrie 1e, Jans verliest
Lees ook:Maas, Jans en Vandersteen nog geen frame ingeleverd op WK in Qatar
Lees ook:Bijna foutloze dag voor NL- en BE-delegatie op WK in Egypte
Lees ook:Jacobs en Maas als groepswinnaar door naar knockout op WK in Qatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.