World seniors: favorieten door naar kwartfinale

Titelverdediger Steve Davis heeft zich weten te plaatsen voor de kwartfinales van het World Senior Championship in Blackpool. Hij won zijn eerste partij met 2-1 van Rory McCleod. Davis zal uitkomen tegen Fergal O’Brien. Jimmy White verloor, maar speelde wel in het 500e toernooi van zijn carrière.

Ook Darren Morgan, die deze titel al eens eerder op zijn naam schreef, zal in de kwartfinale weer aan tafel komen, hij won van Dennis Taylor met 2-0 en zal nu spelen tegen Ken Doherty. De hoogste break van het toernooi staat op naam van O’Brien, Mark Williams, die scoorde een 105- en een 110break 140-break tegen Peter Ebdon Darryn Walker.

De andere kwartfinales gaan tussen Mark Williams en Dominic Dale en tussen John Parrott en Paul McPhillips. Er wordt vandaag vanaf 14 uur verder gespeeld. De halve finales en finale zijn vanavond vanaf 20 uur te bekijken.

Ik moet zeggen, ik vind het een leuke opzet. Met de shotclock wordt er voor gezorgd dat je geen eindeloze partijen krijgt, al duurde sommige partijen toch nog vrij lang. De goede sfeer in de venue komt volgens mij goed over op televisie. Alle uitslagen zijn hier terug te vinden.

Lees ook:147-alarm: O’Brien scoort “oudste” 147
Lees ook:WK senioren: Steve Davis door naar kwartfinales
Lees ook:CL: O’Sullivan trekt zich terug, Ebdon aan kop
Lees ook:Murphy als eerste naar kwartfinales in Dublin
Lees ook:Selby tegen O’Sullivan in halve finales PHC

3 reacties op “World seniors: favorieten door naar kwartfinale

 1. john

  correctie; de hoogste break staat op naam van Mark Williams met een 140

    /   Beantwoorden  / 
  1. Annet van Riel

   Je hebt helemaal gelijk! Ter mijn verdediging: toen ik naar bed ging was de 110 de hoogste :-) .

     /   Beantwoorden  / 
 2. john

  Overruled! :-)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.