The Rocket dreigt naar Duitsland te verhuizen

Ronnie O’Sullivan heeft vannacht via Twitter laten weten niet blij te zijn met de keuze van het Britse volk, dat in het referendum voor een Brexit heeft gekozen. The Rocket dreigt naar Duitsland te verhuizen.

Nu heeft O’Sullivan wel vaker boute uitspraken, die toch wel met een flinke korrel zout genomen moeten worden, maar het geeft wel goed weer dat er binnen de sportwereld ook een tweedeling is over deze kwestie. Barry Hearn, dè man achter de schermen, riep bijvoorbeeld nog op om vóór een Brexit te stemmen.

Spelers stellen al vragen of ze nu vaker een visum moeten gaan aanvragen voor toernooien buiten de UK. Dit zal onderhandeld moeten gaan worden bij de scheidingsovereenkomst tussen de UK en de Europese Unie.

Overigens kunnen we O’Sullivan natuurlijk uitnodigen om in Nederland te komen wonen, in plaats van naar Duitsland te vertrekken. Dichter bij de UK, Schiphol als uitvalsbasis en bijna elke Nederlander spreekt Engels

Lees ook:PTC-toernooi Offenburg lijkt van de baan
Lees ook:Europese PTC’s in Duitsland, Polen, Ierland, België
Lees ook:O’Sullivan grote favoriet op wereldkampioenschap
Lees ook:Poll: Nog twee dagen om te stemmen, Björn Haneveer op kop!
Lees ook:Alle Engelse PTC’s naar Academy in Gloucester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.