Profs geven demo aan vooravond Van der Kamp Open

logo van der kampEen van de hoogtepunten van het Van der Kamp Open vindt dit jaar al vóór aanvang van het toernooi  in Warmond plaats.

De Main Tour-profs Joe Swail, Dominic Dale, Ian McCulloch en Barry Pinches geven op vrijdagavond 2 april vanaf 19.30 uur een snookerdemonstratie bij Jumbo.

En wie daarbij aanwezig is, maakt kans om zélf mee te mogen doen aan deze exhibition. Twee spelers uit het publiek van die avond worden namelijk per loting uitgekozen om een balletje te stoten met de vier profs.

Naast Swail, Dale, McCulloch en Pinches hebben zich met Stuart Bingham en Björn Haneveer nóg twee Main Tour-spelers aangemeld voor het Van der Kamp Open.

Volgens de toernooiwebsite hebben zich inmiddels 43 spelers aangemeld. De lijst vind je hier.

Spelers die zich nog willen aanmelden, kunnen dat doen tot woensdag 31 maart om 19.00 uur. Dat kan per mail of telefonisch: hier vind je de contactgegevens.

Na de demonstratie op vrijdagavond begint het Van der Kamp Open op zaterdag met de groepswedstrijden. Daarvoor geldt een open loting, er worden dus geen spelers geplaatst.

Zondag en maandag wordt de knock-out-fase gespeeld. De finale, waarbij om de hoofdprijs van €2000 wordt gestreden, staat voor maandag 5 april vanaf 19.00 uur op het programma.

Dit wordt de vierde aflevering van het Van der Kamp Open. Haneveer (2007 en ’08) en Matthew Couch (’09) wonnen de voorgaande edities.

Lees ook:Opnieuw spektakel op Van der Kamp Open?
Lees ook:Loting junioren Haags Open bekend
Lees ook:OVK komt Belgische toppers tegemoet
Lees ook:Bingham “breakt” verzet Burden in finale Van der Kamp Open
Lees ook:Haneveer verdedigt 3 Kings-titel in Oostenrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.