O’Sullivan overklast Selby

De halve finales van de Welsh Open gaan vanmiddag in de Motorpoint Arena in Cardiff van start. Hierin vinden we Mark Selby, leider van de wereldranking, niet terug. Hij verloor gisteren met 5-1 van Ronnie O’Sullivan.

© Monique Limbos

Selby pakte het eerste frame met een 71-break, maar zag The Rocket direct langszij komen met een 93-break. Selby leek even op weg om het derde frame ook te pakken, maar O’Sullivan wist dit te voorkomen. Vanaf hier was de 5-voudig wereldkampioen niet meer te stoppen. Met een 61-, een 75- en een 132-break was het snel bekeken en plaatste O’Sullivan zich voor de halve finale.

Hij treft hier vanavond Joe Perry, die met twee 50-ers en twee 70-breaks Ben Woollaston wist te verslaan met 5-1.

© Monique Limbos

De andere halve finale gaat tussen Neil Robertson en Mark Allen. Robertson versloeg Ding Junhui, die nog wel een 147-break wist te maken. Allen won met 5-0 van Michael White. Deze wordt vanmiddag gespeeld.

Eurosport 2 zendt de halve finale tussen Robertson en Allen live uit vanaf 14.00 uur. De halve finale tussen Perry en O’Sullivan wordt vreemd genoeg in Nederland niet uitgezonden, maar is waarschijnlijk elders wel te bekijken. In België is deze halve finale wel live te volgen via Eurosport 1.

Lees ook:Mark Allen v Judd Trump in finale PHC
Lees ook:International Championship: finale Higgins – Gilbert
Lees ook:Masters: Robertson verslaat O’Sullivan overtuigend
Lees ook:Televisieschema vierde ronde Welsh Open
Lees ook:Murphy op het nippertje naar halve finale PTC Finals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.