International Championship 2015 van start

Het International Championship, één van de grootste Aziatische toernooien, is vannacht van start gegaan. In Daqing, China, zullen 68 spelers, plus vier wildcard-spelers, proberen de hoofdprijs van 125.000 pond te gaan binnenslepen. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

68 spelers? Ja, na de kwalificatieronde, die gespeeld is in Barnsley, bleven er vier wedstrijden over. De Chinese organisatie was bang dat de grootste favorieten er voortijdig uit zouden vliegen en dat gaat dan natuurlijk ten koste van de kaartverkoop. Dus is er voor gekozen om de kwalificatieronde-partijen van de toppers en thuisfavorieten: Ricky Walden (titelverdediger), Liang Wenbo, Ding Junhui en wereldkampioen Stuart Bingham, in China te spelen.

Deze vier partijen staan dan ook vandaag op het programma, net als de vier wildcard-partijen. Verder zullen er eerste-ronde-partijen gespeeld worden.

Ook Luca Brecel heeft zich geplaatst voor de International Championship. Hij komt maandagmiddag in actie, om 12.30 uur zal hij tegen Shaun Murphy proberen een plaats bij de laatste 64 proberen af te dwingen.

Voor het gehele overzicht, livescoring en uitslagen klik je hier. Verder zendt Eurosport 2 vandaag van 12.30 tot 15.30 uur live uit vanuit China.

Lees ook:Brecel niet door bij International Championship
Lees ook:International Championship van start
Lees ook:12 partijen International Ch’ship op livestream
Lees ook:Kwalificaties China Open vandaag van start
Lees ook:Shanghai Masters van start, O’Sullivan in de startblokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.