Brecel niet naar Indian Open

Nu al mijn verhuisperikelen voorbij zijn (zo ongeveer dan) en ik weer aangesloten ben op het wereldwijde web, kunnen we vooruit kijken naar de Indian Open, die morgenochtend (heel) vroeg van start gaat. Het eerste slechte nieuws is al binnen:

© Ellen Demaré

Luca Brecel heeft zich in verband met een blessure af meoten melden. Hij hoopt op tijd weer fit te zijn om wel mee te kunnen doen aan de China Open.

Zoals gewoonlijk bij de Indian Open is er voorafgaand aan het toernooi nog een wildcardronde. 6 spelers afkomstig uit India mogen zich meten met de grote snookerspelers, in de hoop zich in het hoofdtoernooi te spelen. Onder hen, en volgens mij de grootste kanshebber om het hoofdtoernooi te halen, is natuurlijk de voormalig professional Pankaj Advani.

Advani heeft in het verleden op de tour gespeeld, maar koos uiteindelijk in 2014 voor de andere keusport: English Biliards, waarin hij onomstotelijk de beste van de wereld is.

De 1e ronde en de wildcard-ronde starten morgenvroeg om 06.00 uur Nederlandse tijd. Alle wedstrijden zijn tot en met de halve finale best-of-7. Het toernooi is niet te volgen via Eurosport, maar wel via de bekende streams en de Eurosport-player. Uiteraard vind je de loting en de livescoring hier op snooker.org.

Lees ook:Advani twijfelt over snookercarrière
Lees ook:Indian Open verhuist naar Mumbai
Lees ook:Advani volgt zijn hart
Lees ook:Advani verkiest billiards boven snooker
Lees ook:Pankaj Advani eerste snooker- én billiardsprof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.