India Open: Brecel door, Ding naar huis

Luca Brecel wint zijn eerste ronde in het hoofdtoernooi van de India Open in Bombay. Brecel won van Fergal O’Brien met 4-2.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Brecel kwam 3-0 voor te staan met twee century-breaks: een 112 en een 101-break. De twee frames daarna wist O’Brien terug te knokken en de score naar 3-2 te trekken. In het zesde frame waren de kansen gelijk verdeeld, maar wist Brecel de beslissende ballen te potten, waarmee hij zich verzekerde van een plaatsje bij de laatste 32, waar hij uit zal komen tegen Thepchaiya Un-Nooh die titelverdediger Ding Junhui heeft weten uit te schakelen vandaag, met 4-3.

De versbakken winnaar van de Welsh Open, John Higgins, gooide hoge ogen tegen Jamie Burnett. Met een 136-break, heeft hij de hoogste break op zijn naam staan en wist hij 4-2 te winnen.

Graeme Dott kreeg de schrik van zijn leven toen hij 2-0 en 3-1 achter kwam te staan tegen Robin Hull. Dott wist echter met een 68- en een 75-break de wedstrijd toch naar zich toe te trekken.

Alle overige uitslagen zijn hier terug te vinden. Morgen staat de tweede ronde op het programma, Luca Brecel komt rond half 3 in actie.

Lees ook:Brecel wint eerste ronde Rurh Open
Lees ook:Brecel plaatst zich voor Shanghai Masters na knappe comeback
Lees ook:Brecel uitgeschakeld op Bulgarian Open
Lees ook:Brecel plaatst zich ook voor International Championship
Lees ook:Brecel stoomt door naar vierde ronde van UK Championship

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.