Géén goksponsor voor Rurh Open

Sinds het verbod op sponsoren uit de sigaretten-industrie, zijn de sponsoren uit de gokindustrie in het opengevallen gat gesprongen. Erg prettig dan ook om te merken dat er nu ook ruimte is ontstaan voor andere sponsoren. De Rurh Open heeft een sponsor aangetrokken uit Hongarije: Kreativ een bedrijf die in de esthetische tandheelkunde actief is. 

(c) Sandy Giet Sandy.Giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
[email protected]

Ook de Bulgarian Open werd gesponsord door een andersoortige sponsor: Victoria Technologies is een wereldwijd opererend softwarebedrijf.

In mijn ogen een goede ontwikkeling dat er andersoortige sponsoren in de snookerwereld stappen. Ook de gokindustrie zal uiteindelijk meer aan banden gelegd worden, net als dit met de sigarettenbranche is gebeurd. In de periode dat die sponsoren zich terug moesten trekken, wankelde de snookersport. Gelukkig werden er net op tijd nieuwe sponsoren gevonden, maar het richten op één soort sponsoren kan er voor zorgen dat je weer in dezelfde situatie terecht komt.

Nog even los van het ethische aspect en wat eht doet met de uitstraling van de sport om na roken, nu met gokken geassocieerd te worden.

Ik ben benieuwd naar jullie mening in deze!

Lees ook:Hearn hengelt sponsor aan boord voor The Masters
Lees ook:Weer nieuwe sponsor voor The Masters
Lees ook:“India krijgt komend voorjaar rankingevent”
Lees ook:Betfair nieuwe sponsor WK snooker
Lees ook:Rotterdam, Robbo & de rest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.