Wuxi Classic: Robertson simpel naar kwartfinales

Neil Robertson lijkt op de beste weg om zijn vorig jaar gewonnen Wuxi Classic-titel succesvol te verdedigen. Vanochtend klopte hij Michael Holt met 5-1.

Robertson, die een break van 130 scoorde, moest in vijf van de zes frames eerst een (kleine) achterstand wegwerken maar pakte een onbedreigde zege.

In de kwartfinales morgen is zijn tegenstander Shaun Murphy, die de opmars van de tiener-wildcard Zhao Xintong een halt toeriep, 5-2.

…Holt kan het titelverdediger Robertson niet echt moeilijk maken, 1-5…

Ook Barry Hawkins zit bij de laatste acht. Hij speelde weergaloos in zijn 5-2 zege op Alan McManus en won zijn vijf frames met breaks van 55, 66, 138, 89 en 91.

Grappig was dat de gelijktijdig begonnen partijen van Robertson, Murphy en Hawkins op 30 seconden na alledrie precies evenveel tijd in beslag namen.

In de langste partij van de ochtend won Marco Fu, die twee centuries liet aantekenen, met 5-4 van Stuart Bingham. Fu speelt nu tegen Hawkins.

De resterende partijen in de achtste finales, met onder meer Stephen Maguire tegen Judd Trump, worden vanmiddag vanaf 13.30 uur gespeeld. Het speelschema en de uitslagen vind je zoals gebruikelijk bij World Snooker.

[picture Michael Holt © 2014 snooker.blog.nl]

Lees ook:German Masters: Hawkins zet ook Selby opzij
Lees ook:WK: Trump verrast tegen Robertson, 6-2
Lees ook:Championship League: Neil Robertson ongenaakbaar
Lees ook:Robertson vernedert Ding, Williams blijft koploper
Lees ook:Van Hove start PIOS met fraaie zege

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.