EK-Teams: Dag des oordeels

logo ebsaOp het EBSA EK voor landenteams in Servië staat vandaag de laatste speeldag van de groepsfase op het programma.

Bij de mannen heeft België zich inmiddels voor de knock-out-fase geplaatst. Het team van Yvan Van Velthoven, Pascal Raes en Alain Vandersteen is in Groep A op +20 geëindigd na de vier partijen.

Daarmee staat België op kop, maar Ierland 2 (+18) heeft vandaag nog zijn slotpartij tegen het zwakke Kroatië te goed en zal dus normaal gesproken de Belgen voorbijstreven en groepswinnaar worden.

Bij de masters staat België 1 (Peter Bullen, Mario Van Herk) in Groep A ook fier op kop met +16. Vandaag de slotpartij tegen Schotland, dat vecht voor zijn laatste kans.

Voor België 2 (Rene Hemelsoet, Erwin Goethals) zijn vandaag in Groep B nog veel punten te verdienen. Het team staat derde met +8 en heeft nog twee partijen te gaan: eerst tegen het matige Israël, daarna tegen de sterke koploper Wales.

Hetzelfde geldt in Groep C voor Nederland (Manon Melief, Kevin Chan). Ook derde, met +2, waarbij vandaag nog confrontaties met de twee hoger geplaatste teams volgen: eerst tegen IJsland (+6), dan tegen Ierland (+12).

Het EK voor teams in Servië kun je via deze link van de EBSA volgen.

Lees ook:EK-teams: België tegen Israël en Ierland
Lees ook:EK-Teams: Nederland k.o., België wel door
Lees ook:EK-Teams: Goede start Nederland en België
Lees ook:EBSA EK-Teams van start in Boekarest
Lees ook:EK-Teams: België en Nederland op koers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.