Gdynia Open “start” met laatste 32

In Polen is vanochtend het Gdynia Open gestart. Of beter: voortgezet. Tot aan de laatste 32 waren immers alle partijen al in Sheffield gespeeld.

Dat is vooral teleurstellend voor de vele (goede) Poolse amateurs, die daardoor elke redelijke kans werd ontnomen om aan “hun” toernooi mee te doen.

Hoe dan ook, vandaag worden 14 van de 16 partijen uit de ronde van de laatste 32 gespeeld – inderdaad zonder Poolse inbreng.

…Hicks zal in-off gaan bij deze mislukte long pot tegen Wenbo…

Alleen de partijen van Ding Junhui (tegen John Higgins) en Stuart Bingham (tegen Cao Yupeng), die gisteravond nog Premier League moesten spelen, zijn naar de zaterdagochtend verplaatst. Al heeft Bingham inmiddels een walk-over gekregen.

Momenteel staan Liang Wenbo tegen Andy Hicks en Anthony McGill tegen Tian Pengfei aan tafel voor de eerste twee partijen van de dag.

Later komen onder anderen Stephen Maguire, Jimmy White, Mark Selby, Ken Doherty, Neil Robertson, Stephen Lee en Graeme Dott in actie.

Het speelschema vind je bij World Snooker. En het uitzendschema voor TV kun je op de site van Eurosport bekijken.

Het Gdynia Open is het tweede event uit de European Tour-reeks na de Paul Hunter Classic, die in augustus in Fürth werd gespeeld en gewonnen door Selby.

Ook het Antwerp Open later deze maand telt mee voor de European Tour, en dus voor het Players Tour Championship (klik voor tussenstand in het PTC).

[picture Andy Hicks © 2012 snooker.blog.nl]

Lees ook:Gdynia Open: Maguire in halve finales
Lees ook:Munich Open begint vandaag… in Sheffield
Lees ook:Gdynia Open: Allen, Walden, Hawkins uitgeschakeld
Lees ook:Robertson wint opnieuw PTC-event in Polen
Lees ook:PTC: Maguire geeft toon aan na 5 events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.