PTC: Selby, Murphy, Walden uitgeschakeld

De nummer 1 van de wereld, Mark Selby, ontbreekt morgen op de slotdag van het Players Tour Championship-toernooi in Gloucester.

Selby won vrijdag van Lucky Vatnani (4-0) en Rory McLeod (4-2) maar ging in de laatste sessie van de dag verrassend onderuit tegen Dave Harold, 2-4.

Ook Shaun Murphy (2-4 tegen James Wattana) en Wuxi Classic-winnaar Ricky Walden (2-4 tegen Australian Open-kampioen Barry Hawkins) zien we niet terug in de achtste finales.

…Selby wint nog wel van McLeod maar verliest later van Harold…

Wel door zijn good-olds James Wattana en Alan McManus, die knappe zeges op Michael White (4-0) en Dominic Dale (4-2) boekte.

Reanne Evans kwam dicht bij een verrassing tegen Jamie Cope, maar trok uiteindelijk ondanks een 3-1 voorsprong toch aan het kortste eind, 3-4.

Naast Harold, Wattana en McManus zijn ook Andrew Higginson, Dechawat Poomjaeng, Barry Hawkins, Andrew Pagett and Stephen Maguire present op de slotdag zondag.

Daar komen vandaag nog acht spelers uit de andere helft van het speelschema bij.

Luca Brecel komt om 16.00 uur uit tegen Graeme Dott. De winnaar van die partij speelt in de volgende ronde tegen Ken Doherty of Joe Swail.

World Snooker heeft programma/uitslagen en livescoring, terwijl per sessie twee partijen in livestream zijn te zien bij livesport.tv en bij diverse bookmakers.

[picture Mark Selby & Rory McLeod © 2012 snooker.blog.nl]

Lees ook:Selby, Hawkins gestrand op Bulgarian Open
Lees ook:En ondertussen in Killarney…
Lees ook:WK 6-reds: Wattana geeft toon aan in Thailand
Lees ook:Speelschema WK 2016, dag 12
Lees ook:Selby en Trump verrassend onderuit in Doncaster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.