Moet ook Trump deelname aan World Open afzeggen?

Nadat gisteren Ronnie O’Sullivan zich al afmeldde, staat er nu ook een vraagteken achter de deelname van Judd Trump aan het Haikou World Open volgende week.

Trump is ziek. Volgens zijn managementbureau Groove heeft Trump een virus: “Sounds like a cold virus. He is resting now and hope he recovers before China.”

Trump liet vanochtend zelf op Twitter al weten dat hij ziek is. En zoëven voegde hij daaraan toe: “Pancake day and I can’t taste a thing #cheersunited #pantsdown #thanksforcoming”.

De loting van het World Open heeft Trump in de eerste ronde aan Andrew Higginson gekoppeld. De winnaar stuit in de tweede ronde waarschijnlijk op Mark Allen.

O’Sullivan, die eveneens bij Groove onder contract staat, meldde zich gisteren af omdat hij te veel hinder van de ziekte van Pfeiffer ondervindt.

Het World Open in China duurt van maandag 27 februari tot en met zondag 4 maart. Het speelschema (PDF) vind je hier bij World Snooker.

Lees ook:World Open: The Captain vliegt niet naar China
Lees ook:Brecel uitgeschakeld op World Open
Lees ook:Robertson passeert Trump na China Open-zege
Lees ook:Wuxi Classic: Ook Trump en Allen naar huis
Lees ook:World Open: Williams opnieuw snel uitgeschakeld

4 reacties op “Moet ook Trump deelname aan World Open afzeggen?

  1. Eric Willemsen

    Laat ik nou maar niet van élke dreigende afmelding een nieuw bericht maken, maar ook Stephen Lee trekt zich wellicht uit het World Open terug. Niet hij, maar zijn vrouw is ziek.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Eric Sminia

    Beste naamgenoot… ik dacht dat het een tikfoutje was… maar nu moet ik je toch echt gaan corrigeren (op de meest vriendelijke manier)

    Zowel Ronnie, Judd als andere spelers worden gemanaged door Grove Leisure, dus niet Groove… hoewel dat funkier klinkt :)

    Groet en “vral dohrgann”!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mike

    Lijkt er op dat trump toch komt naar china want hij traind al weer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.