PTC 9: O’Sullivan stormt laatste 16 binnen

Met veel machtsvertoon heeft Ronnie O’Sullivan zich geplaatst voor de slotdag van het Acuerate Antwerp Open, zondag in de Lotto Arena in Antwerpen.

O’Sullivan versloeg vandaag Anthony Hamilton, Adam Wicheard en Andrew Norman met speels gemak: alleen tegen Wicheard liet hij één enkel frame liggen.

Lange tijd leek Norman zelfs geen enkele bal (!) te potten. Pas in het vierde frame, toen O’Sullivan op 49-0 een zware kick op zwart kreeg, kon Norman zijn eerste bal maken, waarna hij cynisch een arm juichend in de lucht stak.

…O’Sullivan, hier tegen Wicheard, speelt voortreffelijk op het Antwerp Open

Neil Robertson, die eerder vandaag Mario Wehrmann uitschakelde, kwam in zijn slotpartij tegen Kurt Maflin met 1-3 achter maar won nog met 4-3.

Steve Davis daarentegen redde het niet: na zeges op Lee Page en Liam Highfield moest hij het hoofd buigen voor de jonge Michael White, 2-4. Ook Stephen Hendry kan naar huis: na een zege op Joe Delaney verloor hij nipt met 3-4 van Stephen Lee.

Op dit moment zijn de laatste partijen nog bezig. Opvallend is dat Graeme Dott al voor de derde keer vandaag een decider staat te spelen, nu tegen Andrew Higginson.

Klik voor het speelplan en de livescoring van World Snooker.

[picture Ronnie O'Sullivan © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:Brecel uitgeschakeld op WK
Lees ook:White op topsnelheid naar tweede ronde Masters-qualifiers
Lees ook:PIOS: toernooizege voor Wilson
Lees ook:Brecel nipt uitgeschakeld, Skalski nog in de race op Riga Open
Lees ook:Shanghai Masters: Wattana wint, Filipiak verliest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.