PTC Antwerpen: Loting voor Amateurs Cup bekend

Nederlands kampioen Roy Stolk gaat het volgende maand in de eerste ronde van de Amateurs Cup in Antwerpen opnemen tegen Jos Voets, terwijl Nick Tielemans te maken krijgt met Europees kampioene Wendy Jans.

Dat blijkt uit de loting voor de Amateurs Cup, zoals die op de website van het negende Players Tour Championship-event in het Antwerps Sportpaleis is gepubliceerd.

De Amateurs Cup is een apart toernooi dat parallel aan het PTC wordt gespeeld. Deelnemen mogen alleen amateurs van het Europees vasteland.

De winnaar van de Amateurs Cup krijgt een wildcard voor het Main Tour-event German Masters, volgend jaar februari in Berlijn.

De eerste Amateurs Cup werd afgelopen augustus tijdens de Paul Hunter Classic in Fürth gespeeld – en gewonnen door Mario Wehrmann.

Hoewel de Hagenaar die wildcard dus al op zak heeft, is hij ook in Antwerpen van de partij. Zijn opponent in de eerste ronde is Tom Vervoort.

Belgisch kampioen Peter Bullen heeft een bye in de eerste ronde en komt daarna uit tegen Hans Blanckaert of Kevin Jacobs.

De Amateurs Cup wordt van vrijdag tot en met zondag, 11 tot en met 13 november, gespeeld. Alleen de halve finales en de eindstrijd vinden in de Lotto Arena van het Antwerps Sportpaleis plaats, alle overige wedstrijden in de nabijgelegen Matchroom club.

De volledige loting kun je hier downloaden.

Lees ook:Inschrijving voor Europese PTC’s geopend
Lees ook:Peter Bullen verdient wildcard German Masters
Lees ook:PTC Antwerpen: 156 amateurs strijden voor 32 plaatsen
Lees ook:Europese PTC’s in Duitsland, Polen, Ierland, België
Lees ook:Loting Shanghai Masters bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.