Stephen Lee aast op finale Championship League

Stephen Lee heeft vandaag zijn drie partijen op de openingsdag van Groep 7 uit de Championship League in Crondon Park, Essex allemaal gewonnen.

De Engelsman, zaterdag nog ongelukkig uitgeschakeld in de kwartfinales van de PTC Grand Final, versloeg Marco Fu, Matthew Stevens en Mark King.

Lee bereikte onlangs de finale van Groep 6, meer verloor daarin van Mark Allen.

De zes opponenten van Lee verloren allemaal al twee keer. De winnaar van Groep 7 plaatst zich als laatste deelnemer voor de finalepoule later deze week.

…Wenbo krijgt twee centuries tegen maar klopt Stevens toch met 3-2…

Saillant was het treffen tussen Fu en Martin Gould, die kort vóór hun onderlinge partij te horen kregen dat zij ook in de eerste ronde op het WK tegen elkaar zullen spelen.

Fu won de generale repetitie erg overtuigend: onder meer dankzij breaks van 126 en 102 werd het 3-0 voor de The Masters-finalist uit Hong Kong.

Liang Wenbo tekende voor de hoogste break van de dag. Tegen Gould vlamde hij een 131 binnen. Andrew Higginson is de zevende speler in deze groep.

Klik hier voor de framescores en daar voor de stand van Groep 7. De resterende partijen en de play-offs met de nummers 1 tot en met 4 worden morgen gespeeld.

De winnaar van die play-offs gaat door naar de finalepoule, waarvoor Mark Selby, Mark Williams, Shaun Murphy, Ali Carter, Ryan Day en Mark Allen zich al hebben geplaatst.

[picture Liang Wenbo © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:Championship League: Ford al in playoffs Groep 7
Lees ook:Matthew Stevens als laatste door naar finalepoule
Lees ook:Stephen Lee en Judd Trump aan kop in Groep 6
Lees ook:Trump loopt play-offs Groep 1 mis
Lees ook:Nieuw seizoen Championship League van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.