Haneveer en Gould in evenwicht, White in problemen

logo wereldkampioenschapBjörn Haneveer is na de openingssessie van zijn derde partij voor het Betfred.com wereldkampioenschap nog volop in de race om zich voor de volgende (en laatste!) kwalificatieronde te plaatsen.

De Vlaming staat tegen Martin Gould, nummer 46 van de wereld, met 5-4 achter. Eerder deze week stond Haneveer ook tegen Jordan Brown met 5-4 achter, maar won die partij toen nog met 10-8.

Haneveer kwam met 3-1 en later met 5-3 achter, maar scoorde kort voor het interval een century van 101. De partij wordt vanavond om 20 uur Nederlandse/Vlaamse tijd voortgezet.

Jimmy White moet zich meer zorgen maken over het bereiken van de volgende ronde. Hij kijkt tegen Ken Doherty tegen een 6-3 achterstand aan.

Doherty, wereldkampioen in 1997 maar inmiddels 44e op de wereldranglijst, liep uit naar 5-1. Daarna kon White, onder meer dankzij een serie van 103, iets terug doen.

De meest bizarre partij vandaag is Joe Delaney tegen Adrian Gunnell. Delaney won in de vorige ronde met 10-0 van Sam Baird, maar kwam nu zelf tegen Gunnell met 8-0 achter! Uiteindelijk won hij het laatste frame nog wel, 8-1, maar hij lijkt kansloos in de avondsessie.

Uitslagen en framescores hier.

Lees ook:Rien ne va plus voor Björn Haneveer
Lees ook:Haneveer opnieuw met hakken over de sloot
Lees ook:Haneveer 4-4, White 7-1 na openingssessie UK qualifiers
Lees ook:White op topsnelheid naar tweede ronde Masters-qualifiers
Lees ook:Wervelwind dwarrelt volgende ronde binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.