Brecel en Le Duc ongelukkig uitgeschakeld op PHC

Voor Luca Brecel en Maurice le Duc, de laatst overgebleven Vlaming en Nederlander in het toernooi, zit de Paul Hunter Classic er nu ook op. Brecel, die eerder nog verraste met een 3-0 zege op Joe Perry, ging in de ronde van de laatste 32 met dezelfde cijfers onderuit tegen Jimmy Michie. Brecel had pech in het tweede frame door een fluke van Michie op een respotted black.

Voor Le Duc was het einde nog dramatischer. Hij stond dankzij breaks van 47 en 34 met 2-0 voor tegen de in Duitsland levende Braziliaan Itaro Santos, maar ging uiteindelijk met 2-3 de boot in. Santos scoorde breaks van 57 en 50 in de laatste twee frames.

Andere opmerkelijke resultaten: wereldkampioen John Higgins verloor gisteren al met 3-1 van Barry Pinches, en ’s werelds nummer 2 Stephen Maguire ging zojuist kansloos onderuit tegen Jimmy White, 3-0.

Lees ook:Le Duc en Brecel nog in de race bij PHC
Lees ook:PTC 2: Pinches mist zwart voor 147, Brecel verrast Cope
Lees ook:Figueiredo wint weer, White eruit
Lees ook:German Masters: Brecel en Carter naar tweede ronde
Lees ook:Lee klopt White in finale invitatietoernooi India

6 reacties op “Brecel en Le Duc ongelukkig uitgeschakeld op PHC

  1. MLD

    Leuke website is dit joh…zo lees je nog es wat over je-interessante-zelf als je presteert tenminste haha, maaruh laatste frame dus, Itaro begon inderdaad na een hele strakke breakoff met een break van 50, ik kwam terug met een 49-break, maar trok wit te kort in van geel terug op geel om de rest van de kleuren te clearen,hierdoor werd het me allemaal een beetje te heftig qua spanning enzo, dacht niet meer na en speelde een onverklaarbare en totaal ongecontroleerde potpoging op dus geel, waarmee ik m’n plaats in de laatste 16 letterlijk en figuurlijk verknalde + een extra 600 Euro (buiten normale prijzengeld), dit omdat Itaro en ik op dat moment nog de enige niet profs in het toernooi waren en voor de laatste niet professional lag deze premie dus klaar.Nogal f.cked-up dus na afloop, maar dit was hoe dan ook natuurlijk wel een heel dik toernooi, maar waarin wel een hele hoop omstreden dingen achter de schermen gebeuren op allerlei vlakken wat de sport ook niet echt goed kan doen maar daarover later misschien meer…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Pinokkio

      Goed gespeeld Maurice maar inderdaad eigen schuld en ten ondergegaan aan laten we zeggen een black out. Over omstreden dingen gesproken of beter gezegd hilarisch en toch ook wel sorry dat ik het zeg een trieste vertoning de speed cup. Als je als enige land bij de introductie al word uitgefloten en word begroet met boegeroep dan schaam je jezelf toch kapot. En dan vervolgens op een carnavalteske manier jezelf presenteert! Over het verloop van het potje “speedsnooker” kan ik heel kort zijn: Bagger tot en met. Als gewoon snooker al te moeilijk is waarom dan dit? In ieder geval een afgang voor het vaderland en hopen dat niemand het zich blijft of wil herinneren. Overigens top gedaan MLD ga zo door!!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Roel

    Duc wat jammer jongen, maar met jouw motivatie en inzet plus je kennis van deze ongekend lastige tak van biljartsport en de kwaliteiten om het juist te spelen is vrijwel iedereen die snooker in Den Haag volgt wel overtuigd dat het niet lang meer duurt voordat je voor jezelf wel een gewenst en aansprekend resultaat gaat neerzetten tijdens zo’n internationaal evenement,iets wat jouw enorm drijft dat weten wij hier allemaal.Jij trekt die kar voor deze regio de laatste jaren in je eentje en we zijn trots op hoe je dat doet op jouw unieke wijze, keep on going!Groeten Roel.

      /   Beantwoorden  / 
  3. MLD

    Bedankt ‘Pinokkio’ hoe is ‘t met Gepetto… maaruh ken ik jou?Je bent wel een ‘wanker’ hoor om niet je eigen naam te gebruiken en ben benieuwd of jij nog het lef hebt om jezelf voor te stellen.Ik kan desondanks dat (helaas) niet ontkennen dat je gelijk hebt over dat “speedcup” gebeuren ook al doelde ik daar niet op met omstreden dingen, het ging in ieder geval allemaal HEEL SNEL mis, maar dat maakt niet uit (inmiddels een klassieke uitspraak),m’n buikspieren werden lekker lang getraind daar tijdens dat optreden,was inderdaad niet echt goede reclame voor snooker Nederland en wilde het ook inderdaad zo snel mogelijk wel weer vergeten ook al viel dat niet mee,aangezien ik er de hele avond aan werd herinnerd door m’n homeboyz die mee waren..en de volgende ochtend..en nu hier dus ook weer.Ach laat ‘t gewoon en ga lekker beesten aan de bar met je Walt Disney vriendjes of met Shaun Murphy k.k.!

      /   Beantwoorden  / 
  4. MLD

    Thanks Roel, als jij ‘t zegt blijf ik er ook in geloven, jij bent immers de “Living Legend” van het snooker in Den Haag, maar er zijn maar weinig spelers over die eind jaren 80 al C-Rankings enzo afliepen, dus de meesten hier zullen het wel-niet begrijpen, maar voor diegenen dat wel deden, Roel Rensman is Da Man!

      /   Beantwoorden  / 
  5. MLD

    Over living legends van eigen bodem gesproken; Reinhard Duut krijgt er een nieuwe occupatie bij, naast zijn stripteasebar of was ‘t een tapasbar, maakt ook niet uit, maar vanaf 7 September geeft hij in ieder geval commentaar voor Eurosport tijdens de Shanghai Masters…en wel in ‘t Fries!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.