Drieshen pakt eerste titel bij kadetten

De junioren- en kadettenranking werd afgelopen weekend geteisterd door een virus. Het regende afmeldingen bij de wedstrijdleiding waardoor er slechts twee junioren en vijf kadetten aanwezig waren. Maar dat weerhield de wel aanwezige talentjes er niet van om er een mooie snookerdag van te maken in Jumbo SC in Warmond! 

© Corné Kuijpers

Onder leiding van coaches Corné Kuijpers, Manon Melief en Kevin Chan werd besloten om de zeven spelers in één poule uit te laten komen, zodat er toch voldoende partijen gespeeld konden worden.

Bij de junioren wist Man Hee Tang zijn concurrent Kevin Oei voor te blijven, die laatste blijft wel de leider van de juniorenranking.

© Corné Kuijpers

Bij de kadetten ging Tijn Drieshen met zijn eerste overwinning er vandoor. Laszlo Hofstede werd tweede, Kendrew Oei tekende voor de derde plaats. Hugo van Houten en Hans Kuijpers maakten het rijtje compleet met de vierde en vijfde plaats.Kendrew Oei blijft leider in het klassement.

Voor meer foto’s van deze mooie dag verwijs ik je naar de Facebookpagina van Corné Kuijpers. Grote dank gaat uit naar Flo Moederscheim en zijn team van Jumbo SC, de coaches, de wedstrijdleiding en de aanwezige supporters.

Het volgende toernooi is op 17 december, in het feestvierende SC de Meent, dat dit jaar 25 jaar bestaat.

Lees ook:Hugo van Houten en Kevin Oei winnen in Maassluis
Lees ook:Winst voor Jan Rempe en Kendrew Oei
Lees ook:Kendrew Oei en Tim De Ruyter winnen in Den Bosch
Lees ook:Gebroeders Oei pakken beide finaleplaats op NK
Lees ook:Reind Duut terug op internationaal niveau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.