Nieuw initiatief binnen snooker in Nederland: ClickSite Grand Prix

Een aantal zaalhouders en spelers uit Nederland hebben de koppen bij elkaar gestoken en een nieuw initiatief ontplooid: de ClickSite Grand Prix. Zij hebben een toernooicyclus opgezet met 6 toernooien, waar zowel de topspelers als de recreanten zich in thuis kunnen voelen. Het initiatief is ontstaan na het succesvolle paastoernooi in Jumbo SC afgelopen seizoen. 

In de zalen Jumbo SC in Warmond, De Dieze in Den Bosch en de Snookerij in Leiden zullen 6 toernooien worden georganiseerd in het competitieseizoen 2015-2016. Tijdens elk toernooi zijn er rankingpunten te verdienen en nar afloop van het seizoen is er een Grand Final in Jumbo SC waar de top 16 van dat jaar zal worden uitgenodigd.

De nadruk ligt echter niet alleen op het snookerspel, maar zeker ook op de gezelligheid. De initiatiefnemers hebben georganiseerd dat er bij elk toernooi ook een buffet geregeld wordt, wat bij de inschrijfprijs zit inbegrepen. Er wordt gespeeld met een dubbel knockout-systeem, waardoor iedere speler in ieder geval twee wedstrijden zal spelen. Tevens zullen enkele toernooien met 6-reds gespeeld worden.

Het inschrijfgeld wordt aangepast naar het niveau van de speler: 35 euro voor top 16- en eredivisiespelers, 25 euro voor competitiespelers en 15 euro voor recreanten.

Doe mee aan dit mooie initiatief en zet de data vast in je agenda! Om op de hoogte gehouden te worden kun je hier klikken. De ClickSite Grandprix wordt georganiseerd door Patrick Terlou, Florian Moederscheim, Maruschka Poismans, Joris Maas, Harry Bartels, Misja van Vonderen, Hans Wolvers en Ivo Kraus.

Lees ook:Inschrijving ClickSite Grandprix geopend
Lees ook:Organisatie CSGP staat te popelen om te starten
Lees ook:1e ClickSite Grandprix telt 35 deelnemers
Lees ook:CSGP 6-reds naar Den Bosch
Lees ook:Highroll snookertoernooi in Jumbo SC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.