Hugo van Houten wint juniorentoernooi Lelystad, Stan den Hartog de ranking

Hugo van Houten heeft het vierde juniorentoernooi gewonnen wat georganiseerd wordt door SC de Meent uit Lelystad en SC Westend uit Zaandam. De beide snookercentra hebben de handen ineen geslagen en een gezamenlijke jeugdranking opgezet. De toernooien worden afwisselend in Westend en De Meent gehouden. 

11350420_400140760171303_5570268699227476200_n

De 9-jarige (!) Hugo van Houten, spelende in Vleuten, debuteerde vandaag in het toernooi, wat met een handicap-systeem gespeeld wordt. Met 326 punten bleef hij de nummer 2, Mike Ebbe uit Lelystad punten met 305, nipt voor. De derde plaats van dit toernooi ging naar Stan den Hartog, ook van SC de Meent.

Den Hartog is tevens de overall-winnaar van dit seizoen. Nu de vier toernooien gespeeld zijn en alle resultaten bij elkaar zijn opgeteld,  heeft de Lelystedeling met 1173 punten en 22 gewonnen wedstrijden, de ranking gewonnen. Op de tweede plaats volgt Kevin Karbet uit Zaandam met 1037 punten en 16 gewonnen wedstrijden. Als derde is Oscar Bakker geëindigd met 818 punten en 11 gewonnen wedstrijden. Bakker speelt ook bij de SC Meent.

In totaal hebben 11 junioren dit seizoen meegedaan. Volgend jaar zal deze succesvolle opzet een vervolg krijgen, dan wordt deze toernooienreeks officieel de Zaandam Lelystad Open genoemd.

Lees ook:Kevin Karbet wint juniorentoernooi in Lelystad
Lees ook:Oei en Hofstede winnen junioren en kadettentoernooi in Lelystad
Lees ook:Kevin Oei wint jeugdtoernooi Lelystad
Lees ook:Juniorentoernooien De Meent/Westend weer van start
Lees ook:19 april juniorentoernooi in Lelystad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.