Pelgrims en Sokolowski bij laatste 16 EK-18

De Belgische kadetten Wesley Pelgrims en Sybren Sokolowski zijn er in geslaagd de laatste 16 te halen het het Europees Kampioenschap onder 18 jaar in Polen. Jan van Lierop werd bij de laatste 32 uitgeschakeld.

Pelgrims

Pelgrims was de eerste ronde vrij geloot en trof in de tweede ronde van de knockout-fase Diogo Badalo uit Portugal. Met een 60-break wist de jonge Belg de Portugees met 3-1 te verslaan. Bij de laatste 16 treft Pelgrims Brian Ochoiski uit Frankrijk.

Sokolowski kwam in de eerste ronde uit tegen de Rus Konstantin Kovika en versloeg deze met 3-0. In de tweede ronde ging ook Luis Vetter uit Zwitserland met 3-0 over de knie. Sokolowski treft bij de laatste 16 Michal Kotiuk uit Polen.

Jan van Lierop won zijn eerste ronde met 3-1 van Vladislav Kalinovski uit Wit-Rusland maar struikelde in de tweede ronde over Fergal Quinn uit Ierland, die een 61-break maakte in het laatste frame.

Een overzicht van de knockout-fase vind je hier. De wedstrijden bij de laatste 16 worden morgen gespeeld. Livescoring en streaming vind je hier.

Lees ook:Pelgrims, van Lierop en Sokolowski worden 1e in hun poule
Lees ook:Van Lierop, Pelgrims en Sokolowski nog ongeslagen bij EK -18
Lees ook:SnooKort: EK -21 Polen: De Ruyter en Jacobs door
Lees ook:Spanning loopt op bij EK -21 in Polen
Lees ook:Wisselend succes op WK onder 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.