Loting IBSF WK: zo dicht op elkaar…

De loting voor de knockout-fase van het IBSF WK voor amateurs in Hurghada, Egypte is is bekend gemaakt door de toernooiorganisatie. Er komen een paar mooie wedstrijden aan, en de NederBelgen zitten opvallend dicht bij elkaar in het schema.

© IBSF

© IBSF

Bij de heren zitten Raymon Fabrie en Tomasz Skalski vlak bij elkaar in het schema. Als winnaar van hun poule spelen ze niet bij de laatste 88 en zijn ze dus nog een ronde vrij.

Fabrie komt woensdag uit tegen de winnaar van de partij tussen Saeed Abooyesani uit Iran en Bashar Abdulmajeed uit Qatar. Skalski komt uit tegen de winnaar van Lim Chun Kiat uit Singapore en James Mifsud uit Australië. Mochten de Belg en de Nederlander beide winnen, komen ze daarna direct tegen elkaar uit.

Peter Bullen zit wat verder naar onderen in het schema. Hij speelt bij de laatste 88 (op dit moment al!) tegen Tymour Hussein uit Egypte. Als Bullen deze wedstrijd wint mag hij woensdag tegen oud-professional Pankaj Advani uit India aantreden.

De gehele loting van de knockout van de heren vind je hier.

Van de masters zijn er drie van de vier spelers door. En deze drie spelers zitten alledrie in hetzelfde kwart van het schema! Alain Vandersteen speelt woensdag tegen Mostafa Mahmoud uit Egypte. Johny Moermans speelt tegen Tom O’Driscoll uit Ierland en Mario van Herk wacht Sherif Abousenna uit Egypte.

De gehele loting van de masters vind je hier.

Wendy Jans mag woensdagmiddag bij de laatste 24 uitkomen tegen Joy Lyn Willenberg uit Zuid-Afrika. Bij winst komt ze daarna de Duitse Diana Stateczny tegen.

De loting van de dames vind je hier terug.

Lees ook:Bullen door naar laatste 64
Lees ook:SnooKort: Bullen vanavond via stream te volgen
Lees ook:En ook bij de dames een zustermoord op het EK
Lees ook:Lage Landen broedermoord bij EK heren in Praag
Lees ook:147 alarm: Skalski scoort 147 in halve finale BK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.