InterConnect Open: 70 spelers strijden om kwalificatie

In totaal 70 spelers uit Nederland en België gaan de komende twee weekends in Den Bosch strijden om kwalificatie voor het hoofdtoernooi van het InterConnect Open na de jaarwisseling.

De sterksten die morgen en overmorgen plus volgende week zaterdag en zondag in De Dieze kwalificatie weten af te dwingen, voegen zich op 14 en 15 januari bij de zestien spelers die rechtstreeks zijn geplaatst.

Tot die zestien seeds behoren internationale toppers als titelverdediger Barry Pinches, Björn Haneveer, Luca Brecel, Kevin Van Hove en Michael Wild.

Van Nederlandse bodem zijn spelers als Roy Stolk, Mario Wehrmann, René van Rijsbergen, Maurice le Duc en René Dikstra gevrijwaard van het spelen van voorrondes.

Het overzicht van alle zestien geplaatste spelers vind je hier, alle namen uit het kwalifcatietoernooi en hun meldtijd vind je daar op de toernooiwebsite.

Vorig jaar ging de eindzege naar Pinches dankzij een 6-3 zege in de finale tegen Haneveer, die de Main Tour dan wel vaarwel heeft gezegd maar gelukkig nog wél blijft spelen.

Lees ook:Open Veenendaalse trekt 57 deelnemers
Lees ook:Roy Stolk wint Haags Open (gecorrigeerde update)
Lees ook:Dutch Snooker Cup: Wehrmann loopt in op Stolk
Lees ook:Haags Open: Toppers spelen kwalificatie
Lees ook:Stefan Mazrocis verdedigt Haags Open-titel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.