Peter de Vries wint eerste seniorenranking (update)

logo knbbPeter de Vries heeft gisteravond in de Snookerij in Leiden het eerste toernooi van de seniorenranking 2009-’10 op zijn naam geschreven. De Amsterdammer versloeg in een spannende finale John de Zwart uit Leiderdorp met 3-2.

De Vries had in de halve eindstrijd Peter Rath met 3-1 verslagen. De Zwart klopte Rien Baak in een partij tussen de nummers 2 en 3 van de ranking van vorig seizoen, eveneens met 3-1.

Aan het toernooi in Leiden namen 27 spelers deel, onder wie Peter Bertens – nummer 1 van de ranking – en Kevin Chan, die twee weken geleden het Masters-toernooi won.

De seniorenranking wordt komende zondag al voortgezet met een 6-reds toernooi.

De overige rankingtoernooien beginnen een week later met de eerste Grand Prix en vier regionale A-rankings.

UPDATE dinsdag 27 oktober 2009:
Het senioren 6-reds toernooi vindt komende zondag ook bij de Snookerij in Leiden plaats.

Lees ook:Tweede seniorentoernooi prooi voor René de Jong
Lees ook:Tierolf en Chan naar EK masters in Roemenië
Lees ook:Master Chan ook de beste in Vlaardingen
Lees ook:Senioren/dames gaan voor derde toernooi naar Leiden
Lees ook:Senioren en dames starten met 6-red event

30 reacties op “Peter de Vries wint eerste seniorenranking (update)

  1. MLD

    Hahahaha, volgens mij zit er weer iemand heel hoog op de kast, prachtig!

      /  
    1. Pjot

      verklaar je nader..

        /  
    2. Eric Willemsen

      Volgens mij was deze reactie bedoeld onder een ander artikel, nietwaar MLD? Anders snap ik ‘m eerlijk gezegd ook niet. (Hoewel dát ook weer niet alles zegt ;-) )

        /  
    3. Pjot

      Hé maurice, ga je mee naar wk 6 reds?

        /  
  2. Kevin Chan

    Een goed begin is het halve werk :)

    Gefeliciteerd met de overwinning Peter.

      /  
  3. Manon

    Gefeliciflapstaart Peter! 100% score!

      /  
  4. DCF

    Petertje ouwe puntenbokser!

      /  
  5. Eddy

    Gefeliciteerd Peter! Niet slecht voor zo’n ouwe lul!

      /  
  6. ReneD

    Goed gedaan makker!

      /  
  7. Simon

    Neem het mijn teammaatjes niet kwalijk dat ze een maand of 4 na dato nog hun andere teammaatje feliciteren!

      /  
    1. Eric Willemsen

      Zolang felicitaties welgemeend zijn, komen ze nooit te laat. ;-)

        /  
  8. ReneD

    Ik zag die reactie van Eddy, en nam klakkeloos aan dat dit een recente overwinning was! Dat is echt de laatste keer dat ik zomaar dingen van jou aanneem, Eddy!!!

      /  
    1. eddy

      ik had geen flauw idee… Ik nam aan dat dit net gespeeld was! :(

        /  
      1. DCF

        Lekker bezig jongens!!

          /  
      2. ReneD

        Een echt senioren team he (alzheimer,incontinentie, hoort er allemaal bij).

          /  
        1. Simon

          En ik maar denken dat ik steeds saus mors

            /  
  9. DCF

    Straks moet ik ook nog je rolstoel voortduwen!!

      /  
  10. Joris

    Ow ow ow popie jopie Koen Fool blijft maar weer reacties uitlokken hoe zielig ken je wezen . . .

      /  
  11. Simon

    Kom op nou jongens.

      /  
  12. MLD

    …kan je zijn op z’n Hollands…maar je reactie is nog zieliger, dan dat Brabants, had van jou een wat hoger niveau verwacht ondanks alles.

      /  
  13. Topsport

    Alert: Voorbeeldfunctie in geding!

      /  
  14. mitch

    ik zag net het berichtje op KNBB.nl over de toernooi opzet, vind het wel goed uitzien…hopelijk komen er veel spelers op af.
    en wanneer worden de zalen ongeveer bekend gemaakt?

    maar leuke opzet!!

      /  
  15. Nick

    kom nou, brabants niveau, of haags, pfffff no contest there

      /  
  16. MLD

    Wel of geen contest wat maakt ‘t uit?Coen ging alleen lollig in op een typische Dikstra grap, die dat heel hoogstwaarschijnlijk wel kan waarderen kom dan niet weer met dat popie jopie gedoe, heeft nergens wat mee te maken of lijd ik nu ook aan ouderdomsverschijnselen?

      /  
  17. Eric Willemsen

    Laat ik dan nu maar ingrijpen! Een of andere grapjas (?) heeft hierboven onder de naam van Joris gereageerd. Terwijl ik aan het IP-adres bij die reactie kan zien, dat dit dus NIET Joris zelf is geweest. (En ja, ik weet dus ook, wie het WEL is geweest…)

    Eerlijk gezegd ben ik het nu spuugzat. Ik heb in de reacties op dit blog nooit iemand willen uitsluiten en bijna alle grapjes laten staan, ook als dat niet mijn soort humor betrof.

    De agressieve toon van veel reacties begon mij de laatste tijd toch al steeds meer tegen te staan. En als we nu op deze achterbakse manier gaan beginnen door onder de naam van een ander een lullige reactie te plaatsen, ben ik er helemaal snel klaar mee. Dan heb ik er dus echt geen zin meer in.

    Wie zich aangesproken voelt, moet maar eens bij zichzelf te rade gaan. En anders vast naar een ander blog of forum gaan zoeken dat hij kan verzieken, want snooker.blog.nl bestaat dan niet meer.

      /  
  18. Eelco

    Helemaal mee eens Eric! Laten ze die agressie maar op de tafel uitvechten en laten we hier over nuttige zaken praten. Het gaat al slecht met het snooker en ruzie zoeken op dit forum draagt niet bij aan verbetering. Het zou zonde zijn als dit blog zou verdwijnen! Jij spant je in voor de goede zaak en het is weer jammer om te zien dat dit door sommige spelers/bezoekers niet wordt gewaardeerd. Gewoon doorgaan met je goede bijdrage aan de sport en anders gewoon IP adressen blokkeren!

      /  
    1. DCF

      Beste snookervrienden niemand zoekt ruzie met elkaar hier op blog laat dat heel duidelijk zijn. Ik vind sowieso dat we grappen over weer moeten en kunnen maken geven en nemen heet dat. Ik heb zelf ingehaakt op reacties en daar serieus en minder serieus op gereageerd. Er word heel veel postief en constructief over snooker gepraat dus een dolletje op zijn tijd niks mis mee toch?? Laten we een nieuwe en frisse start met elkaar maken en weer normaal met elkaar discussieren jatoch. En dat topsport bericht van voorbeeldfunctie in geding geld voor ons allemaal. In ieder geval Eric zal mijn bijdrage en dan spreek ik ook namens Maurice zoals altijd eerlijk en oprecht zijn en soms met een vleugje humor. We doen het voor de LOVE OF THE GAME nooit niet vergeten!!!!!

        /  
      1. Eric Willemsen

        Helemaal mee eens, Coen. Ook een serieus blog als dit kan een geintje op z’n tijd best gebruiken. Niets mis mee. Mij gaat het om de zinloos agressieve en eindeloos treiterende opmerkingen, die juist wél tot (virtuele) ruzie leiden.
        Meerdere bloglezers hebben mij de afgelopen tijd per e-mail laten weten dat ze zich daar enorm aan storen. Daarom ga ik er per direct strenger tegen optreden. Reacties die mij niet bevallen, en al helemaal als die anoniem zijn, haal ik weg. En wie de boel blijft verzieken, krijgt een IP-ban.
        Zo, dat lucht op. Welterusten! ;-)

          /  
  19. Joris

    Jongens en vooral voor de maker van deze site , wat coen ook al duidelijk maakte ,een geintje af en toe moet gewoon kunnen daarom mijn excuses over die laatste opmerking die ik plaatste. Inderdaad
    een voorbeeldfunctie in geding stellen is onnozel en al helemaal buiten proportioneel, en naar die zogenaamde voorbeeld functie spelers die Topsport op hun manier aansprak vind ik naar hen toe onacceptabel.
    Bij deze mijn oprechte excuses en kan u bij eer en weten verklaren dat dat van mijn kant af nooit meer zal gebeuren.
    In afwachteing van een hopelijk positief respons verbljif ik

    Joris Krijger

      /  
    1. Eric Willemsen

      Ik kan slechts mijn reactie van gisteravond hier herhalen: Af en toe een geintje is prima. Agressief en treiterend taalgebruik wordt vanaf nu verwijderd. Opzettelijk onder de naam van een ander reageren, leidt tot een IP-ban.
      Zo, topic closed! Of is er nog iemand die Peter de Vries wilde feliciteren? ;-)

        /  

Reageren is uitgeschakeld