Luca Brecel zoekt sparringpartners

Luca Brecel heeft een oproep geplaatst op zijn website met het verzoek om serieuze sparringpartners. Luca wordt getraind door zijn coaches, maar zoekt daarnaast mensen tegen wie hij het geleerde in de praktijk kan brengen.

(c) Sandy Giet sandy.giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
[email protected]

Het gaat steeds om wedstrijden van best of 9. Als men interesse heeft kan er op zijn website een bericht achter gelaten worden.

Lees ook:Foto’s Paul Hunter Classic vrijdag
Lees ook:Foto’s PHC Dag 3
Lees ook:Fotoimpressie finaledag PHC
Lees ook:World Grand Prix van start, Brecel vanavond live
Lees ook:Snookort: rankingupdate

Eén reactie op “Luca Brecel zoekt sparringpartners

  1. Jaap van Santen

    Dat leikt mei nou zo gaaf al heeft japie geen zin om de hele dag ballen te raapen voor dit knaapje.hierbijbij dan ook een oproep aan alle schijtrechters of een van hunnie aanwezig willen zijn zodra mijn datum met deze lukas becel vastaat.ben heel niewsgirig of mijn goede trayning van de laatste weeken zijn fruit ontwerpt.de lijn-ups lopen als vanauds en mischien dat ie naar ook nog wat kan opsteken dat zou toch een hele eer voor japie zijn dit jochie heeft per slot van rekening toch maar even in de cushionbal gestaan als jongste manneke ooit japie zidt het helemaal zitten deze tjellensch dus lukas ga maar evengoed oefenen en aan je techniek werken kin op de keu, een been gestrekt andere gebogen, stil blijven kiggen in je shot, rechte achterarm, pauze achterin etc. Goed inlijnen want japie komt eraan om je vuur aan je schenen te leggen en je vertroueen te doen dalen nee hoor hahaha dat is maar een gijntje natuurl ijk kan je toch wel tegen hoop ik want tijdens partijtjes maakt japie ook wel eens een paar grapjes om de spanning van de ketel te trekken hahaha kan nooit kwaad toch beetje lachen hoort er bij.japie gaat e teen naar je email om me aan te melden hopelijk tot gauw.
    groetjes van japie

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.