Terugblik 2015: Top en flop september

TOP:

(c) Corné Kuijpers

De top van september is natuurlijk het Haags Open. De organisatie meldt enkele dagen voor de start dat er geen inschrijving meer bij kan, wat betekent dat ze aan een record aantal inschrijvingen zitten. Uiteindelijk is Fozan Masood de toch wel verrassende winnaar van het toernooi, terwijl Niki Lin in het B-toernooi de overwinning opeist. In het jeugdtoernooi gaan Kendrew Oei (kadetten) en Kaylash Persad (junioren) met de eer strijken.

FLOP:

Een vervelende flop: de Belg Yvan Van Velthoven moet gedwongen stoppen met het spelen van toernooien. Van Velthoven heeft last van chronische pijn waardoor hij al jaren speelt met pijn. De Belg blijft wel de Nederlandse en Belgische teamcompetitie spelen.

Lees ook:Kaylash Persad wint jeugdtoernooi Haags Open
Lees ook:Kiers en Oei winnen in Lelystad
Lees ook:Kaylash Persad en Kendrew Oei winnaars Haags Open jeugdtoernooien
Lees ook:Nederlandse u17 team wint Juniors Intercontinental Cup
Lees ook:Terugblik 2014: Top en flop mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.