Terugblik 2014: Top en flop oktober

TOP:

In oktober beleeft Ali Carter zijn officieuze rentree op de tour. Bij het invitatietoernooi in Hong Kong weet Carter tijdens zijn comeback zelfs het toernooi op zijn naam te schrijven. In een spannende finale weet hij met 7-6 van Shaun Murphy te winnen. In de finale scoort hij twee centurys.

(c) Tommy Tanaka

Achteraf geeft Carter aan dat deze overwinning meer voor hem betekent dan welke andere overwinning ooit.

FLOP:

Een flop vind ik misschien een wat te groot woord, maar voer voor discussie is het sowieso. Het eredivisieteam Pompadour 1 krijgt een sanctie omdat ze “ongeoorloofd” een wedstrijd uitstellen, zonder toestemming van de bond. Pompadour 1 kon voor de wedstrijd tegen Westend 1 niet genoeg mensen op de been krijgen en hebben in overleg met Westend 1 daarom de wedstrijd uitgesteld. Pompadour reageert daarop met een open brief aan de KNBB. De KNBB reageert daar weer op in de persoon van de interim-voorzitter, Maruschka Poismans.

Hoe de bezwaarprocedure is afgelopen is tot op heden nog niet gecommuniceerd door de KNBB en Pompadour 1.

Lees ook:Pompadour 1 krijgt sanctie
Lees ook:Westend haalt hard uit naar Pompadour
Lees ook:Pompadour 1 organiseert sponsormiddag
Lees ook:Terugblik 2015: top en flop november
Lees ook:Eredivisie: Snookerij verdedigt koppositie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.