Poll: En de Eredivisie-kampioen wordt…?

Met de topper in Leiden tussen Snookerij en De Dieze gaat over twee weken een nieuw seizoen Eredivisie van start.

Daarmee stuit de kampioen van 2011 op de huidige titelverdediger.

De kampioenen van de afgelopen drie jaar beginnen het seizoen met een soort mini-toernooitje: Snookerij ontmoet op de tweede speeldag The Final Oud West, dat een week later tegen De Dieze speelt.

Zijn daarmee meteen de drie favorieten voor de titel in 2013 genoemd?

Dat mag jij bepalen in de nieuwe poll. In de rechterkolom vind je alle tien teams. De opdracht is simpel: voorspel de kampioen van de Eredivisie 2012-2013.

Titelverdediging lijkt voor InterConnect De Dieze een lastige kluif te worden nu de Bosschenaren het voortaan zonder Brian Beekers zullen moeten stellen.

Bij Snookerij in Leiden blijft nationaal kamioen Gerrit bij de Leij de kopman, terwijl bij Final Oud West in Amsterdam de vertrouwde basis intact is gebleven.

Misschien komt de kampioen wel uit onverwachte hoek? De website van de KNBB heeft alle mutaties verwerkt in deze voorbeschouwing.

Doe er je voordeel mee bij het bepalen van je keuze.

Lees ook:Final Oud West troost zich met bekerwinst
Lees ook:Eredivisie: Snookerij verdedigt koppositie
Lees ook:Ook Snookerij bezorgt De Dieze “whitewash”
Lees ook:Eredivisie: Den Bosch kan champagne koud zetten
Lees ook:Jumbo versterkt koppositie eredivisie

36 reacties op “Poll: En de Eredivisie-kampioen wordt…?

  1. Martin Hazewinkel

    Wellicht wel Snookercafe Vlaardingen ?

    Voor alle duidelijkheid heeft ons team een klacht ingediend bij de sectie snooker aangaande het niet volgen van het regelement.

    Namelijk dat de open gekomen plek van Breakthrough, via een playoff, toe komt aan een degradant of hoofdklasse team dat niet kampioen is geworden.

    Tegen de regels in is gekozen voor Jumbo als gelukkige van de laatste eredivisie plek op gronden van `afweging` en een `kapstok artikel` dat zegt dat de knbb een beslissing mag nemen waar het regelement niet in voorziet. Dat artikel komt mijn inziens niet im frage omdat het regelement duidelijk is.

    Nadat de klacht bij de sectie snooker om deze vage argumentatie is afgewezen, heb ik de klacht nu bij de knbb bondsbestuur gelegd, hier zal woensdag 4 september over besloten worden.

    Ik wil het duidelijk maken dat ik totaal, maar dan ook TOTAAL, niets heb tegen Jumbo, Florian en ze alle geluk (zakelijk, sportief en persoonlijk) gun.

    Maar het kan niet zo zijn dat er volgens willekeur zoiets besloten wordt, je volgt het spel of gooit de regelementen weg !

    Het gaat helaas allang niet meer om de knikkers maar om de niet-transparante manier van beslissen, non-communicatie naar de leden toe en belangenverstrengeling aangezien nota bene Kevin Chan als topsportcomissie-voorzitter tevens teamlid is van de Jumbo. Ik trek zijn integriteit niet in twijfel, ahum, maar ALLE schijn van partijdigheid moet ten alle tijden worden vermeden lijkt mij.

    Mvg
    Martin Hazewinkel
    [email protected]

    P.S. Ik heb alle partijen, alle topsportcomissieleden alle kans gegeven om direct te antwoorden via de mailwisselingen, ze hebben me altijd kunnen bellen en was zelfs bereid om met een pizzatje en colaatje in nieuwegein een avondje te bomen hierover. Helaas totaal geen reactie, behalve van JP van Vlerken die netjes zijn visie heeft uitgelegd.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Annet

      Ik vind het echt heel erg dat een bestuurslid zo met naam en toe naam van allerlei zaken beticht wordt, waardoor zijn goed naam zwaar besmeurd wordt. We hebben het hier over heel hard werkende vrijwilligers, die er belangeloos veel tijd aan kwijt zijn.

      Als er al een verkeerde beslissing zou zijn genomen, is dat nog geen reden om iemand zo in het openbaar af te branden.

      Ik ga dan ook niet inhoudelijk op deze vuilspuwerij in.

      Annet van Riel
      Voorzitter sectie snooker

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ries

        Hi Annet,
        Helemaal met je eens dat het plaats hebben in een commissie op basis van vrijwilligheid gebeurd en dit heel veel vrije tijd opeist, weet ik uit eigen ervaring!
        Maar, en dat zul je met me eens zijn, als er via meerdere kanalen overleg plaatsvindt en er via meerdere wegen geadviseerd wordt om bepaalde zaken/beslissingen NIET te doen om problemen, gezeur, partijdigheid en belangenverstrengeling te voorkomen mag je je afvragen hoe het dan kan dat hier dan niet naar wordt geluisterd???
        En die adviesen waren allen afkomstig van mensen die de sport ook een zeer warm hart toedragen!!!!!
        Gr. Ries

          /   Beantwoorden  / 
      2. DCF

        Annet volgens mij heb je alleen de de laatste regels gelezen…beetje makkelijk om zo te reageren is dit bij jullie het beleid?? Volgens mij gaat het hier niet om staatsgeheimen maar om een simpele uitleg van regels en beslissingen. Je antwoord roept alleen maar meer twijfels op. En dat je nu weer begint over vrijwilligers etc dat weten we nu wel (ons respect hebben ze) niet van het onderwerp afglijden los het op, klaar de lucht weet iedereen waar die aan toe is.

          /   Beantwoorden  / 
    2. MLD

      Verbaast me niks dat Vlerkje wel bereid was om met pizzas en cola z’n visie netjes uit te leggen..als het kind maar kan vreten!!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Roel

    Respect voor je eerlijke uiteenzetting Martin! Hier kan menigeen van leren.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Eric Willemsen

    Dank voor je reactie, Martin. Ben wel benieuwd wat dan de visie was die Jean-Pierre jou heeft gegeven? Als hij namens het snookerbestuur (en dus niet op persoonlijke titel) heeft geantwoord, lijkt het me niet zo’n probleem dat de rest niet heeft gereageerd. Ik had het juist wel merkwaardig gevonden als alle bestuurs- en commissieleden individueel hun mening gingen geven.
    Hoe dan ook, ik kan de kwestie niet inhoudelijk beoordelen omdat ik de precieze reglementen niet ken. Ik hoop maar dat het team dat er (het meeste) recht op heeft, uiteindelijk in de Eredivisie mag spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Martin

    Jean-pierre heeft aan mij aangegeven waarom hij niet kon reageren, ik laat het aan hem om dat zelf (hier) te communiceren.

    Ik snap dat je als bestuur, en dat heeft Annet ook zeker gedaan, als 1 blok spreekt. In deze hele kwestie heb ik echter nooit onze argumenten ten tafel kunnen leggen, aangezien er totaal geen communicatie is geweest met belanghebbende.

    Mijn punt is dat het lontje uit het kruitvat gehaald had kunnen worden door het open en transparant te bespreken, nu heb ik geen keuze gehad dan het bij het bestuur te beleggen. Ik zal de keuze van het bestuur accepteren, maar kan me niet voorstellen dat mijn steekhoudende argumenten die niet op een abstracte “afweging” zijn berust niet worden gehonoreerd.

    Maar kan ja voorstellen als er nu een playoff komt wat voor leuke dag dat zal worden ? 
     
    Het feit dat jumbo als afsplitsing van snookerij 1 een spagaat veroorzaakt, wil niet zeggen dat er tevens een precedent van 2 jaar geleden kan worden gebruikt als dat niet in de regelementen is verwerkt ( toen bleven ook jumbo en licentieloos snookerij in de ere)

    Zo langzamerhand kan me die plek gestolen worden, het gaat me nu om de manier waarop, zelfs nadat duidelijk is dat dit uit de hand loopt..

    P.S. Ik sta niet alleen in deze, andere teamcaptain(s) en (oud) nauwbetrokkenen delen mijn mening, maar ik kan er officieel een punt van maken.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Martin

    Dank je trouwens Eric voor de mogelijkheid om dit te communiceren hier. Heb er over getwijfeld aangezien ik het proces niet wil frustreren, maar ben van mening dat ieder lid van de knbb de achtergronden mag weten..

    Gr
    Martin

      /   Beantwoorden  / 
  6. Martin

    Nog 1 opmerking, meer aankondiging :

    Ik ga naast Luca ook voor de WK titel, heb alleen een jaartje meer nodig, dan heb ik 25 jaar ervaring …. Moet lukken !! ;)

      /   Beantwoorden  / 
  7. Roeland

    Ik ben benieuwd naar de afloop in deze kwestie. Ondanks een nieuw bestuur lijkt er dus voorlopig nog weinig veranderd te zijn als we het over openheid van zaken of transparantie hebben of inzicht in hoe bepaalde beslissingen tot stand zijn gekomen. Jammer, of het bestuur moet van mening zijn dat dit de overige KNBB leden niets aangaat.
    Nu is mij opeens ook duidelijk waarom jullie zaterdag 13:00 uur als thuispeeldag hebben opgegeven. Mocht het nou zo zijn dat Vlaardingen toch hoofdklasse gaat spelen, wat wordt dan jullie thuisspeelavond 😜?

    Verder wens ik je veel succes toe in de jacht op je 1e WK titel. Maar kun je in jouw geval niet beter gelijk voor de WK-senioren titel gaan?

      /   Beantwoorden  / 
  8. Martin

    Wij zitten nog in eredivisiemodus idd, en anders zaterdagavond ? ;)

    Weten we nog niet, wrs maandag of dinsdagavond.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Roeland

      Ik durf het haast niet te zeggen, maar volgens de reglementen, hoofdstuk 3, artikel 301 puntje 4, moet er in de hoofdklasse en lager op een doordeweekse avond gespeeld worden. Maar ja, als de KNBB zich zelf niet aan de regels houdt, dan….

      Waarom maakt de commissie eigenlijk niet ook een uitzondering voor Vlaardingen, dus naast de toevoeging van Jumbo 1? Of zouden ze dan naast jullie nog een team moeten toelaten omdat het nu te laat is voor een plat-off?

        /   Beantwoorden  / 
  9. Ries

    Hi allen,
    Ik moet zeggen dat ook ik benieuwd ben naar de uitkomst van het overleg van het Bondsbestuur.
    Blijft een beetje vreemd dat dit zo moet lopen en dat er adviezen worden gegeven door ex-bestuursleden, die al heel lang meelopen, en dat deze adviezen niet worden gehoord, uitgevoerd of besproken.
    Zelfs als er gezegd wordt dat dit wel eens hele vervelende gevolgen kan hebben.
    Idd is een zweem van belangenverstrengeling nog zacht uitgedrukt in deze en dat is nog het meest kwalijke aan de zaak.

    Je mag als voorzitter van een commissie in deze GEEN partij zijn en als dit toch gebeurd en je eigen team heeft daar voordeel bij dan kun je op zijn minst zeggen dat je het niet helemaal snapt en je moet afvragen of je niet beter iets anders kan gaan doen met je kostbare vrije tijd…….

    Laten we dus maar hopen dat de beslissing morgen vooralsnog ongedaan gemaakt gaat worden en er wordt beslist wie er mag gaan spelen inde Eredivisie op de manier waarop het hoort……op het groene laken!!!

    Als ik captain was geweest van Jumbo had ik sowieso uitgegaan van mijn eigen kracht en op eigen initiatief besloten om aan te sturen op een play-off.

    In afwachting van een eerlijke beslissing van de Bond……

    Met vriendelijke snookergroet,

    Ries

      /   Beantwoorden  / 
  10. Ries

    Hi Roeland,
    Er was eerst sprake van 12 teams in de Eredivisie maar bijna alle captains hebben daar tegen geprotesteerd omdat dit zou betekenen dat er een heel druk programma ontstond.
    Vervolgens heeft Snookerij 14 zich terug getrokken en is samen gegaan met Snookerij 0 die wat spelers tekort kwamen na het vertrek van enkele jongens naar Jumbo…….
    En toen waren er nog maar 11 en dat was ook lastig en bestond de discussie wie in aanmerking moest komen voor plek 10.
    Het gedegradeerde Vlaardingen die na het afzeggen van kampioen Breakthrough recht heeft op een play-off of het nieuwe team van Jumbo……met als één van de spelers de voorzitter van de Sportcommissie……….

      /   Beantwoorden  / 
  11. Martin

    Mijn week begint op woensdag, dus zaterdag is doordeweeks voor ons ( interpretatie van de reglementen) ;)

    Initieel was er (onaangekondigd) gekozen voor 12 teams ipv 10, maar dat gaf klachten over een te druk schema, en terecht.

    Nogmaals, ik vind dat Jumbo er bij moet zijn, maar feitelijk blijft dat een kwestie BINNEN een snookercentrum..

    We horen het morgen wel ..

      /   Beantwoorden  / 
  12. Martin

    Ries ! Dus jij was het die heeft geklaagd ! Ik dacht dat ik jou stem wel had gekocht ;)

    Serieus :

    Ries heeft volledig gelijk ! Competitie moet nog beginnen, maar alles staat al op scherp (zonder te krijten?)

    Feitelijk hewft Jumbo helemaal geen recht in de deze, is een nieuw team en geen degradant/hoofklasse team met recht op playoff. Als je de reglementen erop na leeft dan he..

    Nogmaals, Jumbo hoort op basis van kwaliteit en historie in de ere, dat staat buiten de discussie. In het kader van transparantie heb ik Flo(ridah) dat ook persoonlijk (via sms aangezien hij op vakantie) laten weten en dat er een klacht ligt, op basis van het reglement.

    P.s. Dit blog is toch ook een hangplek van bestuursleden ? Ik ga hangen, fijne avond nog

      /   Beantwoorden  / 
  13. Roeland

    Oké, duidelijk. Sterkte met de uitspraak.

    Het zou het bestuur wel sieren om op deze plek wat weerwoord te geven. Zo ga ik er vooralsnog vanuit dat de veurzitter zich in deze kwestie van zijn stem onthouden heeft, maar dit is slechts een gezonde aanname, weten doen we het niet.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Martin Hazewinkel

    Goedemorgen Annet,

    Allereerst alle respect voor alle vrijwilligers, dat staat buiten kijf.

    Vuilspuwerij ? Nee hoor, een open discussie waar hoor en wederhoor toegepast kan worden, iets wat meerdere malen is aangegeven door mij. 

    De knbb sectie snooker had dit moeten doen om alle geruchten en schijn van partijdigheid uit de wereld te helpen.

    Nergens is gecommuniceerd over de geplande vergaderingen, indeling, klachten em besluiten.

    Alleen de kryptische omschrijving op de knbb site “Jumbo heeft zich weer aangemeld voor de eredivisie ..”

    Nogmaals, ik trek o.a Kevins integriteit niet in twijfel, maar zolang ik geen onderbouwd antwoord krijg, blijft de schijn van partijdigheid. Heb bijvoorbeeld gevraagd hoe de stemming is gegaan, wij horen uit betrouwbare bron(non) informatie die nog steeds niet onderbouwd weerlegd zijn. Maak de notulen maar openbaar

    Jij bent als bestuursvoorzitter op geen enkele manier op deze zaak in gegaan anders dan het kapstok artikel, geen reactie op de belangenverstrengeling, dat lijkt me prio 1..

    Ondanks de toezegging tot verbeterde communicatie moet ik helaas moet ik weer constateren dat er een kans gemist is om feiten te bevestigen of te onkrachten.

    Ik heb de situatie niet gecreeerd en laat het lontje niet afbranden naar het kruidvat..

    Mvg
    Martin

    P.s. Een ieder die contact met mij wil hebben, 0643833357 , maar dat nummer is bekend bij de meesten..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Roeland

      Ik zie ook geen vuilspuiterij, behalve dan de wat primitieve reactie van MLD.

      Openheid van zaken geven is het minste wat je kunt doen, ik had al een voorzet gegeven die je alleen maar even in hoeft te koppen. Maak nou niet dezelfde fouten als het voorgaande bestuur.

        /   Beantwoorden  / 
  15. Martin 9-ball

    Ik ga we wel poolen … ow doe ik al;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Roeland

      Eh, valt dat niet onder dezelfde bond?

        /   Beantwoorden  / 
  16. Martin 14-1

    Andere sectie waar WEL een playoff was ;)

    Hoop dat vanavond duidelijk komt, ben er wel klaar mee eigenlijk..

      /   Beantwoorden  / 
  17. chokdee

    Wie word er kampioen dan?

      /   Beantwoorden  / 
  18. Martin

    Vitesse toch in 2013 ? Zeker met Theo erbij !

      /   Beantwoorden  / 
  19. Martijn

    Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom Vlaardingen uberhaupt aanspraak wil maken op een plek in de eredivisie.
    Dat team is afgelopen seizoen toch ZWAAR onderuit gegaan in die klasse?
    Ik neem toch aan dat die spelers uit dat Jumbo team veel interessanter zijn om tegen te spelen.
    Ik heb überhaupt nooit gehoord van een regel dat zegt dat een gedegradeerd team recht heeft op doorgaan in bepaalde situaties.

      /   Beantwoorden  / 
  20. Martin

    @Martijn (welke Martijn ?) ,

    Heb je wel inhoudelijk naar mjjn betoog gekeken of wil je alleen wat roepen tegen de stroom in ?

    Ons team maakt gebruik van de de reglementen de de knbb opstelt, en die sectie snooker naast zich neerlegt. Wellicht dat je even op de knbb site moet kijken en de reglementen erop naslaat.

    Volgens mij heb ik meerdere keren aangegeven dat ik Jumbo absoluut de plek gun o.b.v. historie en kwaliteit, maar dan wel op de juiste manier. Jouw redenering is dus precies wat er mis met de beslissing.. MAAR wat er nog erger is is dat er totaal niets over gecommuniceerd word, (expres) info word achtergehouden ( niet liegen, maar niets erover zeggen, in mijn ogen net zo erg) en dat tot op heden een monddood topsportcommissie/bestuur bestaat die hun eigen beslissingen durft te verdedigen.

    Klopt dat we niet gepresteerd hebben afgelopen jaar, maar wellicht vergeten dat het gros van onze spelers al 25 jaar meelopen en dat wij in het verleden menig maal bovenin hebben gedraaid ? Lijkt me een leuke insteek voor een sportief onderonsje op een groen laken

    Nogmaals, dit gezeik had allemaal voorkomen kunnen worden door even de betrokkenen erbij te halen en dit als grote mensen te bespreken. Dat hadden wij Jumbo een playoff gegund en was het sportief opgelost op de veel te kleine pockets in Warmond en emmers in Vlaardingen.

    Goed,ik ga in knbb modus en verwacht een wijs besluit van de bond vanavond, we need it !

      /   Beantwoorden  / 
  21. Martin

    Freudiaans :

    en dat tot op heden een monddood topsportcommissie/bestuur bestaat die hun eigen beslissingen durft te verdedigen.

    moet zijn

    en dat tot op heden een monddood topsportcommissie/bestuur bestaat die hun eigen beslissingen NIET durft te verdedigen.

      /   Beantwoorden  / 
  22. Martijn

    Er staat:”Als de nummers één en twee (of de twee nummers één) vanuit de Hoofdklasse niet willen promoveren, wordt er aan het eind van het seizoen een play-off georganiseerd tussen de twee hoogst geëindigde teams in de Hoofdklasse die wel willen promoveren, en de degradanten vanuit de Eredivisie.”

    Ik heb begrepen dat er maar 1 van de 2 niet wilde promoveren?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Martin

      Zal het even duidelijk maken :

      Breakthrough wilde idd niet promoveren, Nijmegen wel. Dus er is 1 vacante plek. Daar mogen wij (Vlaardigen), Snookerij 14 ( zijn gestopt dus vallen af) en de 2 hoogst geeindigde teams om strijden.

      Geen van die teams wil naar de eredivisie, dus plekje voor ons..

      MAAR, het grote probleem van deze grote spagaat is dat er spelers vanuit Snookerij 1 een nieuw team in Jumbo is begonnen. Aangezien wijlen Co Vrins de licentie in Snookerij wilde houden in Jumbo dus licentieloos ergo 3de divisie en weer opbouwen.

      De topsportcomissie heeft in alle wijsheid daarna Jumbo de licentie “gegeven” onder het mom van artikel 6.5. uit mijn hoofd van het algemene regelementen (knbb is baas, eigenaar van de licenties en mag, WAAR het regelement niet in voorziet een beslissing nemen) …. ipv de reglementen te volgen en Vlaardigen deze toe te bedelen.

      Sallaint detail hierbij is dat Kevin Chan als voorzitter van de TSC een teamlid is van Jumbo. In de wandelgangen gaan geruchten dat er dus een belangenverstrengeling is, maar los daarvan moet je gewoon alle schijn van partijdigheid voorkomen.

      Ik probeer nu al 1,5 week een statement of onderbouwing van de TSC te krijgen of dit waar is of niet, maar men hult zich in zwijgen, anders dan te roepen dat ze “een afweging hebben gemaakt”. Ik zeg : Laat de notulen maar zien !

      En dit alles is gewoon begonnen met een vraagje van mij aan Ruud Hudepohl of er wellicht, wanneer we daar in aanmerking voor komen en volgens de regel, een mogelijkheid was om onze hobby op het hoogste niveau van nederland te spelen..

      Snap je Martijn dat het niet meer om de knikkers gaat maar om het spel, dat aan alle kanten rammelt… I just wanna play :)

      Waar speel jij eigenlijk ?

        /   Beantwoorden  / 
  23. Martijn

    Martin,

    Ik liet je net zien waar je probleem in het reglement zit.
    Je denkt dat je ergens recht op hebt, maar het reglement geeft je dat recht niet.

    Je had gelijk gehad als beide hoofdklasseteams niet wilden promoveren, maar dat is niet het geval. Je moet de tekst heel letterlijk nemen.

    Je hebt geen poot om op te staan. De KNBB mag in dit geval zelf een keuze maken.

      /   Beantwoorden  / 
  24. Martin

    @Martijn, lezen ! er zijn 2 hoofdklassen, waarvan de kampioen automatisch naar de ere gaat.graag wel alle feiten juist vermelden. Als dat zo is waarom is deze argumentatie niet gebruikt i.p.v. “een afweging” of “kapstok artikel”

    Nogmaals, waar speel je eigenlijk ? Kennelijk bij de sectie pool ?

    Maar goed,bondsbestuur heeft GEADVISEERD dat er een playoff komt. Snooker sectie kan dit volgen of naast zich neerleggen.

    Daarnaast is deze blog als niet-respectvol bestempeld aangezien er over naam en toenaam wordt gesproken, MAAR in hetzelfde besluit staat dat …

    “Maar het bondsbestuur begrijpt als geen ander dat in een situatie waarin er maar weinig actieve en enthousiaste vrijwilligers, die zelf vanuit liefde voor de snookersport binnen de Sectie Snooker functioneren en aan de competitie meedoen, het niet uitgesloten is dat zij indirect of direct betrokken zijn bij besluitvorming”

    We kennen elkaar allemaal in dit wereldje, enige wat ik vraag is openheid van de stemming en de manier waarop de beslissing genomen is!

    Jumbo heeft echter laten weten dat ze geen playoff willen gaan spelen, aangezien ze zich beroepen op de keuze van het bestuur.

    Voordat de beslissing,sorry advisering, was genomen ging het me allang niet meer om de plek en was van plan om een eventuele playoff niet te laten spelen, toch Flo ?

    Volgens het bondsbestuur is alleen een gang naar het Instituut voor Sportrechtspraak ISR mogelijk.

    KOM OP ! Hoe kan het zover komen ? Iedereen is verliezer in deze zoals voorspelt..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Martijn

      Of realistischer. Jij hebt verloren, maar dat is al gebeurd in al die wedstrijden in de eredivisie waar je blijkbaar niet thuishoorde.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Martin Hazewinkel

        Martijn, eigenlijk sta ik hierboven en moet ik niet primair reageren, maar je praat poep !

        We (Vlaardingen) heeft NIET verloren, bondsbestuur heeft ons in het gelijk gesteld en heeft een advies afgegeven voor een playoff. Jumbo trekt zich terug hierin, waarbij het al eerder duidelijk was dat WIJ ons terug zullen trekken.

        Normaals, het ging me niet om de plek van Jumbo maar om de schimmige besluitvorming hierover. Volgens mij ben ik de enige in snookerland die argumenten ter tafel kan leggen.

        Weet je er verliest ? Snookerend nederland, want volgende keer kan het jouw team zijn !

        Kennelijk zijn de rijen gesloten, maar ik kan iedereeen recht in de ogen kijken en ten alle tijden mijn recht onderbouwen.

        Dat je kinderachtig mijn kwaliteiten in twijfel trekt geeft al aan dat je alleen via via (Annet ?) mij kent

        Je speelt toch in Amersfoort ? Ik zeg, get the boys on the baize !

        Iedereen in snookerNL kent me wel en weet dat ik al een keer een 35 break heb gemaakt !

          /   Beantwoorden  / 
        1. Drrat

          Wow, een 35 break???
          Man, zeker al een paar maal Nederlands kampioen geweest???
          Keep up the good work Martin.

          Martijn speelt tegenwoordig in Amsterdam, daar willen ze nog wel genieten van zijn kwaliteiten……….

            /   Beantwoorden  / 
  25. Drrat

    En Martijn kan weten wat verliezen is……
    Hij verloor nl ongeveer 80 % van al zijn frames die hij vorig jaar speelde in de Hoofdklasse…..

    Je hebt dus alle recht van spreken!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.